Att tropikpangaren #Crysis - Far Crys andlige uppföljare - har förutsättningar att bli något alldeles extra torde [[FPS]]-genrens samlade anhängare vara relativt eniga om.

Frågan är om inte den tyska utvecklaren Cryteks fans får ytterligare vatten på sina hjul sedan förläggaren #Electronic Arts försett FZ med ett färskt och 82 MB filmklipp som i knappa sex minuter visar en genomgång av spelets bakgrund, utrustning, fordon, miljöer och - så klart - argsinta och vilt skjutande fiender.

Jag skrev i mitt förra inlägg hur det hjälper, om än inte på ett specifikt vis. 28/10 så när folk skriver omg this sucks hur hjälper det dig då? dom säger inte vad som suger så du kan ju omöjligtvis veta vad som ska förbättras, eller? omg this weapon sux eller this monster, eller this level säger iallafall mer än it sux. 28/10 Inte helt nödvändigtvis. Jag arbetade oberoende på ett spelprojekt förut, och vi fick ibland kommentarer som sa "det här suger", utan förklaring. Inget vi deppade över, utan det sporrade oss att arbeta ännu hårdare. Vi fick ännu fler "omg this rocks",... 28/10 tror inte nån uppskattar gnäll. om du är spelutvecklare och nån skriver på nåt forum "det här spelet verkar inte holla vad de lovar" eller "filmen laggar" hur mycket feedback ger det dig som utvecklare? om nån istället FAKTISKT spelar spelet och därefte... 28/10 Antagligen en server inställning, eftersom att Streama en film belastar servern mer. När du streamar så läggs ändå filen på systemdisken, så du kan lika gärna ta spara som, skillnaden är att du måste dra hem filen innan du kan se den. Dock så bidrar du... 27/10 Finns många utvecklare som uppskattar när man gnäller, bara man är tillräckligt konstruktiv. Visst har man all rätt i världen att bara säga "it sux", men det kanske inte är så stor hjälp. Fast hålla käften tänker jag då inte göra bara för att jag inte... 27/10 Hur många speltimmar ska detta erbjuda? 27/10 så fps är fast i stenåldern? vad är då RTS, handlar fortfarande om att samla in nån sorts form av valuta och träna enheter. RPG, samla XP och gå upp i level. enda skillnaden man märker är att siffrorna ökar (HP, stamina, intellgiens) på sig själv och... 27/10 Jo det är ju ett sammanslag av redan tidigare visat material, med en berättarröst som pratade om sådant som kändes ointressant. Story? Då spelar jag hellre mitt importerade Phoenix Wright 2 som kom med bud idag. Crysis vill jag spela för grafikens skull... 27/10 Jag var inget fan av Far Cry, men ljusmotorn i Crysis är verkligen fantastisk. Tycker annars att Gears of War är mycket snyggare, inte minst tack vare att det också erbjuder lite stil :) Fast det kan ju vara bias för Epic och att jag tror att GoW är rol... 27/10
Skicka en rättelse