Square Enix ger inte upp sin klassiska spelserie i första (eller för den delen, trettiofemte) taget. Den senaste trailern är en sprakande uppvisning av lite gameplay men desto mer story.

Den senaste trailern från Comic con tar vid precis vid avslutningen av #Final Fantasy XIII, innehåller rikligt med storyelement och därför en del spoilers. Ni har blivit varnade. #Final Fantasy XIII-2 släpps till Playstation 3 och Xbox 360 den tredje februari nästa år.

[video=9986]

Hur länge spelade du det, sa du? 18/10 För det första så anser jag att FF 4-5-6 är de bästa, sedan kommer 9:an. 10:an hade bra gameplay men värdelös story. Och FFXIII hade varken bra gameplay eller story. Storyn var oengagerad och barnslig, framför allt p.g.a. Vanille som utan tvekan är den... 18/10 Enix gjorde aldrig Terranigma så ge inte dem cred för det spelet. Gällande Final Fantasy... Gillar bara dem på SNES. 18/10 Det va ju bra att jag inte va ensam med att gilla ff13 och längtar till 13-2 för att det känns som om alla bara klankar ner å verkligen inte gillar dom nya. Klart att dom inte går å jämföra med dom gamla men Square kommer aldrig att misslyckas med ett... 17/10 Hade velat spela igenom de flesta Final Fantasy titlarna, men det finns helt enkelt alldeles för många numera, börjat tappa räkningen.. fick dock en liten feeling om att detta var likt FFVII lite, tyckte jag såg en skymft av klockan ancient temple, samt... 17/10 haha :) Bara för att man gillar FFVII betyder inte att man hatar de nya. Det är bara en annan känsla i de äldre spelen. Kanske man associerar dåtiden med ungdom o lycka? :) eller så är spelen inte lika bra nu som då... who knows? Är man bakåtsträvande... 17/10 Jag gillar FF7 och FF 13 var helt ok. Funkar det? 17/10 Gillade FFXIII med och ser framemot FFXIII-2. FF snobberi klarar jag mig bra utan... 17/10 Same here. Tyckte FFXIII var suveränt. Det är bara en massa bakåtsträvande lipsillar som vill spela FF7 resten av livet, som gnäller :) 17/10 nej du är inte ensam jag gillade det också :) längtar till 13-2 jag med :) 17/10
Skicka en rättelse