Av allt att döma är #Microsoft i färd med att lansera ytterligare tillbehör och funktionalitet till den egna [[konsol | tv-spelskonsolen]] [[Xbox 360]]. I en aktuell webbenkät ber företaget vissa [[Xbox Live]]-abonnenter gradera sitt intresse för en trådlös handkontroll med belysta knappar, en trådlös [[joystick]] avsedd för arkadspelen på [[Xbox Live]], det minitangentbord FZ [n=16111 tidigare berättat] om, en rad olika prenumerationstjänster för musik, tv och film samt en ny och inbyggd [[webbläsare]].

<img src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/Xbox_360/xbox360gamepad.thumb.jpg" width="100" height="72" border="1" hspace="5" vspace="5"></img>
Får ny kusin?I vanliga fall bör uppgifter av det här slaget tas med en redig näve salt innan de kunnat bekräftas. Då det emellertid är Microsoft själva som redogör för de möjliga nyheterna borde också trovärdigheten vara högre än vad som annars är brukligt. I vanlig ordning kommer dock framtiden att utvisa vad som passerar konceptstadiet och till slut hittar till butikshyllorna.

Skicka en rättelse