Under en diskussionspanel på Montreal-mässan Games Summit slängde EA-chefen Alain Tascan ut en verbal smocka till #Gears of War. Enligt honom innehåller spelet inga innovativa funktioner och han jämförde det med ett krogragg.

He then used the comparison of a nice looking girl you might see in a bar and go up and talk to, "And if she's smart enough, that's the gameplay.

Tack till anon3564 för detta #nyhetstips!
Varför man hämtades i fängelset? Var inte det för att man släppta alla fångar (kanske bara fd soldater) för att hjälpa till i kriget? 20/12 What? Nog för att EA köpt up inoverande Maxis och andra företag men Sims 1&2 är mycket mer inoverande än vad Gears är. Sitta i skydd och skjuta? Roguetrooper hade det ett år innan. Jättefula aliens? Tja vilket spel som helst... Stora bossar i en shooter... 18/12 Epic kan ju tacka och ta emot, jag tror att det snarare sporrar människor att skaffa spelet - bara för att jävlas med EA. Alltid lika kul att läsa om EA när de kritiserar andra :3 19/11 Tycker han har rätt, det är inte innovativt. Däremot är det ett bra spel. 11/11 Vad är detta? Verkar som varje dag så uttalar sig någon om konkurrenters produkter. Tror de verkligen att vi fäster större vikt om vad någon med sådant uppenbart egenintresse har att säga om andra företag? Får trista associationer till den smutskastning... 11/11 The Sims vart skapat av Maxis, som köptes upp av EA, således är det inte EA som vart innovativa. Spore, som även det skapas av Maxis, är väldigt innovativt, men inte på något sätt EAs idé. Sen vet jag inte hur det är innovativt att göra spel av licenser... 11/11 Gears of war är mer innovativt än EA någonsin varit. EA kan dra åt helvete. Gears må inta vara nyskapande, men det är ett steg i rätt riktning och ett väldigt putsat TPS. 11/11 inte för att jag inte håller med de flesta av föregående inlägg, men... EA har, trots allt, varit hyfsat innovativa förr. The Sims var/är ju ganska innovativt. Det blir ju inte mindre innovativt för att de mjölkar satan ur sina produkter. Spore lär ju... 11/11 Ja, när man väl fått ett dåligt rykte så lyssnar folk inte längre på -vad- man säger, även om man har rätt. Rubriken saknar för övrigt ett 's'. 10/11 ... Säger EA Games! EA Sports - It's in the game (You played last year) 10/11
Skicka en rättelse