Mannen, myten och legenden David Braben som utvecklat klassikern Elite går emot strömmen och öser beröm över Sony och Playstation 3. I ett samtal med ComputerAndVideoGames gör bland annat klart att han föredrar Sonys onlinestruktur jämfört med det hårt styrda Xbox Live.

That shows a very different [approach]. It's not a narrow gateway, highly controlled by one person. A game can drive you to a specific site for that game, with tons of stuff to download for it for example. I think that is very very positive.

Intressant att läsa. 15/11 Ok då vet jag, 15/11 Vänta på den nya modellen, den kommer vara tystare och ha bättre CPU och den kommer säkert gå ner några hundra i pris. 15/11 Vad Mr.Bear sa^^, men iallafall, ska skaffa mig en 360, bör man vänta tills nya modellen kommer kanske? 15/11 JAg köpte en 360 förra vecka n på tradera, kommer till mig i veckan, billig bra affär. det sltuar med att man har alla konsoller i hyllan :) fast 6000 lägger jag inte ut på en PS3 det är en sak som är säkert. :) PS3 borde vara billig som beg 1 år senare... 15/11 Dom nya 360 som säljs är tydligen knäpptysta. Något som retar mig som fan, eftersom jag har gamla modellen. :D 15/11 Om du läser artiklen (http://dpad.gotfrag.com/portal/story/35372/) får du reda på att en modern PC har en "bättre" CPU än både PS3:an och 360:n. Angående vilken maskin som är mest kraftfull. Läser man artikeln (som är baserad på fakta) så får man reda... 15/11 jo visst är PC helt outstanding! Love PC! Men konsoller är helt okej kompliment och visst har du helt rätt, det är spelutbudet som avgör vilken konsoll man skaffar sig. :D 14/11 Föråldrade? De har klart mer avancerade cpus än dagens high-end PCs iaf.. Nu är jag inte så inläst på deras gpus, men visst var de oxå rätt maffiga om jag inte minns fel? De lär ha klart bättre grafik på spelen än en snitt PC i ett par år till iaf, viss... 14/11 Maskinerna i sig är hyfsat likvärdiga. Förutom att ps3:an har blålasern och lite annat smålull. Att Ps3 är snyggare än xbox360 är din personliga åsikt. (jag, personligen tycker att båda ser sunkiga ut) Dessutom är båda maskinerna föråldrade rent teknisk... 14/11
Skicka en rättelse