Visste du att... FZ har ett eget skafferi med länkar till skämtsamma, makabra, genomtänkta, absurda, intressanta och kreativa webbplatser? Under rubriken FZ WTF?! samlar vi det bästa (och sämsta) nätet har att erbjuda - kuriosa som både manar till skratt, fascination, äckel och eftertanke.

<img src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/FZ-tips/wtf_addlink.thumb.jpg" width="79" height="75" border="1" hspace="5" vspace="5" style="border: 1px solid black;"></img>
Lägg till en länkDu som själv vill dela med dig av en länk skickar med fördel in den till oss. En förutsättning är dock att du har en FZ-användare och är inloggad hos oss. Länkhanteringen nås enklast genom FZ WTF?!:s huvudsida alternativt - för den som hellre skapar ett bokmärke - på snabbadress fz.se/wtf/add.fz. Frånsett själva webbadressen vill vi att du också knappar in en passande beskrivning samt väljer vilken WTF?!-kategori länken bäst passar under. Tillvägagångssättet torde i det närmaste vara självförklarande men finns närmare illustrerat i bilden till vänster. Så snart vi granskat och godkänt länken ligger den ute på FZ WTF?! - och förhoppningsvis har du gjort världen lite gladare på köpet!

Tre roliga FZ WTF?!

1: Pinsamt ögonblick
2: Mario i Vice City
3: Flashspel med ninjor

Missa inte heller möjligheten att kommentera och betygssätta länkar! Så snart du klickat på en WTF?!-länk öppnas ett nytt webbläsarfönster. Längst nere i fönstret finns en smal och horisontell remsa där såväl betyg kan sättas, vänner och bekanta tipsas och själva länken kommenteras - möjligheter som kan ses exempelvis i WTF?!-länkarna till filmklipp som visar hur en Playstation 3 slås sönder och hur en inbrottstjuv gör bort sig totalt inför flertalet övervakningskameror.

?

Vad tycker du? Hur ofta är du själv inne på FZ WTF?! Brukar du själv skicka in länkar eller föredrar du att ta del av de som andra skickar in? Kan FZ WTF?! bli ännu bättre? Ta tillfället i akt och ventilera dina tankar och synpunkter i FZ Forum!