Kriget mellan den nya generationens konsoler tjuvstartade med [[Xbox 360]]-lanseringen för ett år sedan, och när [[Playstation 3]] och [[Wii]] släpptes i USA i helgen drog det igång på allvar. Att köpa alla tre tär hårt på ekonomin, så det gäller att välja med omsorg. Men vilken är egentligen bäst? Vilken hårdvara har de? Hur fungerar kontrollen? Vad kostar de? Och kanske viktigast - vilka spel finns att köpa?

Frukta inte, vi har sammanställt allt du behöver veta om nästagenerationerna, snabbt och smidigt tillgängligt på en och samma sida. Klicka, jämför och fatta ditt köpbeslut - bokmärk FZ:s konsolfakta!

Sen behöver du ju inte STÅ och SVINGA med armarna. Du kan sitta ner och göra små subtila rörelser....upp till var och en, och med tanke på "wristwrap problemen" som det har rapporterats om kan det sistnämnda vara att föredra.... 22/11 Den motsvarar verkligen inte R600, den motsvarar R520. 22/11 Det tror jag eftersom det var ATI (eller AMD) som står bakom både XB-graffen och R600. Krysslådan släpptes ju för ett år sedan, gott om tid för att hitta på nya hyss. Det är ju inte så att de slänger ritningarna bara för att de ger en kopia till ms. 22/11 Tror jag inte då 360 har ett grafikkort som motsvarar ett ati R600 21/11 För information: Microsoft går nästan plusminus noll på Xbox360. Konsolen är fortfarande subventionerad (men inte med lika mycket som tidigare) och inkomster från spel och tillbehör väger nästan upp. Enligt Microsoft själva räknar de med att börja gå... 21/11 Inte då! Utveckla spel > Recensera spel 21/11 Jag funderar lite på hur det är att som utvecklare bli tvingad att jobba med Wii. Speciellt om man sysslar med grafik. ;) Sen saknas det lite information som inte kan ges i rådata. Jag tycker t.ex. att 360ns live service underskattas något. Speciellt... 21/11 Tycker inte man ska jämföra de på det här sättet... XB360 är mer en pc... fast mycket sämre då PS3 är mer åt det hållet också. Wii däremot är den enda som har något att komma med. Även om grafiken inte är den vassaste så verkar den helr klart mest inova... 21/11 Schysst med en sammanställning! 21/11 Som jag kan se de så verkar någon vara förbannad på PS3ans dev-kit och favoriserar 360n :D Om man nu ska anta att han är en utvecklare dvs, jag tar allt som står i denna artikel med en nypa salt 21/11
Skicka en rättelse