Vår dom föll i morse och även om vi försöker klämma in så mycket som möjligt i recensionen har du säkert några frågetecken vi kan räta ut. Chatta med FZ:s recensent om dina Battlefield 3-funderingar!

#Battlefield 3-recensionen är nu publicerad och trots att den väger in på fyra sidor finns det kanske saker du undrar över, saker som behöver förklaras ytterligare. Därför öppnar vi klockan 20:00 ikväll en chat där du kan ställa dina frågor till recensent Sundelius. Om du inte kommer överens med chatsystemet kan du även skicka in frågor via Twitter genom att markera dem med hashtaggen [b]#fzbf3[/b].

http://www.coveritlive.com/index2.php/option=com_altcaster/ta...

Kommer ihåg i betan så var min gamepad förinställd (dock på något märkligt vis) så support för det verkar iallafall finnas. 24/10 Håller med dig, och nästa gång blir det inte det absolut häftigaste, iaf inte ett dubbel-gpu kort till. Det häftigaste blir gammalt lika snabbt men håller sig ändå bättre med tiden. Mitt HD4870X2 presterar i regel bättre än ett HD5870 i 1920*1200, vilke... 24/10 Har ett 460 som aldrig krasha .. Dock la jag in de nya beta drivisarna till BF3 och hade samma problem som du med Minecraft.. trodde det var något annat som buggade då det var månader sedan jag hade startat det .. Men det kanske har något med saken att... 24/10 Nackdelen med att köpa det "absolut bästa av sin tid" är att det blir gammalt lika fort som budgetkort. Jag körde 4870 men allt på dem är ganska utdaterat nu.. du kan antagligen köpa ett relativt billigt kort (1000:- -> 2000:-) och få 50~+ FPS i BF3..... 24/10 Heh, för mig kraschade det lika mycket med båda rutinerna + att mitt Minecraft började lagga sönder efter 5 minuters gameplay, då blev det avinstallation direkt 24/10 Back to Karkand har väl alltid varit DLC i BF3? Och till Limited Ed. Den är med som "Expansion Pack" i Battlelog. 24/10 Tack så mycket :) Ser stiligt ut, trevligt att ha den tillbaka :P 24/10 Älskar hut DICE BSade om 12 timmars spel tid i singel player med 4 player coop. Och hur dem sa att Back to Karkand skulle släppas till release. Jävligt bra mycket skitsnack från dem det senaste året. 24/10 tydligen strul med nvidia drivrutiner fortfarande. men skulle kolla vilka program som körs i bakgrunden också 24/10 OT: Är det någon som har bättre koll om det kommer nya drivrutiner nu innan den 27'e för våra kärleksbarn (grafikorten) har haft lite problem med GPU Tweak med Beta versionen som man drog hem för betan av Battlefield 3 Läste precis på sweclokers att det... 24/10
Skicka en rättelse