Mass Effect 3, Modern Warfare 3 och Assassin's Creed: Revelations spelbara på den svenska spelmässan.

Förra året fick Sverige en ny samlingspunkt för spelintresserade genom Gamex-mässan i Kista och första helgen i november är det dags igen. Flera av höstens stora titlar kommer att vara spelbara i företagens montrar - innan de släpps.

Parkeringssituationen på Gamex urartade när Modern Warfare 3 visades

#Ridge Racer Unbounded, #Mass Effect 3, #Modern Warfare 3, #Saints Row: The Third och #Need for Speed: The Run släpps alla senare i november och du kommer också ha chans att känna på Sonys nya bärbara konsol - Playstation Vita. I vår monter kommer vi att låta besökare testa multiplayer i #Assassin's Creed: Revelations, även det veckor innan det når butik. Är du inte sugen på lönnmord går det utmärkt att komma förbi och bara snacka skit med oss och PC Gamer-redaktionen.

Handtag, famntag, klapp och kniv i mellangärdet i vår monter

Den svenska utgivaren #Paradox Interactive kommer också att hjälpa oetablerade utvecklare att visa sina spel på mässan. Fyra projekt kommer att väljas ut så intresserade måste kontakta Paradox för att bli en del av kvartetten. Självklart kommer också drakarna #Activision och #Electronic Arts att finnas på plats med egna montrar, vågar vi gissa på #Starcraft II: Heart of the Swarm?

Arrangörerna har lovat att fler spel ska avtäckas, en särskild stor överraskning väntas på lördagen, så håll koll på vår samlingsavdelning för allt som rör mässan.

Skicka en rättelse