Expansionen kretsar kring andravärldskrigsslagen mellan den amerikanska och den japanska armén.

I nyutannonserade #Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad-expansionen Rising Storm får spelarna delta i andra världskrigets Stillahavsstrider mellan den amerikanska och japanska armén. Krigsskådeplatserna blir bland annat välkända slag som Tarawa, Saipan, Kwajalein, Peleliu och Iwo Jima.

Japanerna får en unik "Banzai"-feature och nya vapen som exempelvis eldkastare introduceras. Red Orchestra 2: Rising Storm väntas ut någon gång nästa år.

1. RO2 och ARMA 2 CO är totalt två helt olika spel och går inte att jämnföras. Är som att jämnföra Quake med WoW. 2. Arma 2 är knappast buggfritt håller jag med om, Ro2 är fullt av buggar det med. 3. Du talar om luftslott när du nämner stora utomhusmilj... 21/10 Skämta inte bort dig i nattmössan nu seriöst. Unreal Engine 3 klarar av stora utomhusmiljöer utan problem, det med både flyg och landfordon om så krävs(Tripwire valde att inte ta med det för att man får bf-syndrome, dvs. flygplan blir aldrig realistiskt... 21/10 Vi som köpte spelet innan stat-reseten har fått en achivement som senare kommer bli en dlc-grej endast för oss som "ursäkt", även om jag inte tycker att det behövs. Vi får ständigt nya patchar och snart kommer det komma gratis DLC i mängder plus moddar.... 21/10 Som en ursäkt för oss som köpte detta spel tycker jag att dem ska bjuda på detta epack med tanke på alla buggar och problem vi har haft sen release dagen! 20/10 Förstår inte detta prat o matt de måste fixa buggar? Jag har spelat ganska mycket och dem buggar jag har stött på har inte varit så farliga alls. Antingen är ni väldigt kräsna eller så har ni väldigt dåliga datorer. 20/10 Fan vad nice! Det blir förhandsbokning direkt. 20/10 Arma 2 CO är inte samma sak som ARMA 2 och om du följt de senast uppdateringarna så är spelet knappast det samma som det var vid release dag. PR har för övrigt full 64 + server uppe 24H. Denna mod kommer även den att släppas helt gratis. Det RO-UE3 inte... 20/10 Arma har horribel nätkod och är man smart så moddar man inte ett mp-mod till arma, fattar fortfarande inte hur i helvete project reality tänkte när de bytte till A2, skulle gått med UE3 minst. Förövrigt lär detta hålla högre kvalitè då det är en officie... 20/10 jahaa... missförstod totalt där. tnx :) 20/10 Men alltså om ni intresserade av ww-2 pacific så har ni ju missat denna MOD till arma 2 combined operations som håller betydligt högre klass och innehåll en RO-Pacific: http://hellinthepacific.blogspot.com/ http://forums.bistudio.com/showthread.php?t=11... 20/10
Skicka en rättelse