Pc-spelarna har fått vänta eftersom Rockstar först ville få klart konsolversionerna och deras DLC innan de började på pc-versionen.

Anledningen att pc-spelarna fått vänta på #L.A. Noire är för att #Rockstar tog beslutet att vänta med att utveckla pc-versionen tills dess att de båda konsolversionerna och tillhörande DLC var färdigt. Trots denna nedprioritering förklarar företaget att de är "stora fans av pc-spel".

– Vi är stora fans av pc-spel och försöker verkligen få våra spel i pc-spelarnas händer så fort som möjligt. I fallet L.A. Noire hade vi inte tid att börja pc-utvecklingen innan vi var helt färdiga med konsolversionen av spelet, och allt tillhörande DLC. Det är också viktigt att inte stressa pc-utvecklandet så att vi kan leverera en finkalibrerad upplevelse som inte bara drar nytta av plattformens förtjänster utan också är värd väntan, säger Rockstars Jeronimo Barrera.

Pc-versionen av L.A. Noire utvecklas av #Rockstar Leeds och kommer att innehålla allt DLC-material direkt i boxen. Släppet är satt till den elfte november.

Finns det verkligen folk som tar VGchartz på allvar? 21/10 VGChartz är väl knappast pålitlig statistik. Sen som ID sa 2/3 av försäljning till konsol är förväntad... Då är inte PC i någon efterslant, majoriteten av plattformar är "konsol". Jag tror mer det är som ID förutspådde, 2/3 av försäljning skedde till... 20/10 Rockstar borde bjuda in sig själva på middag hos CDProjektRED. Där skulle dom få lära sig hur man verkligen tar hand om sina kunder(konsol eller PC). Jag har ägt både ett Xbox 360 och Wii(av senaste generationens konsoler) skall också köpa ett PS3 efter... 20/10 Bra sagt. 20/10 "Vi är stora fans av pc-spel och försöker verkligen få våra spel i pc-spelarnas händer så fort som möjligt." HAHA, jasså? Vart är RDR? . Varför tog det sån tid med GTA IV till PC? .. och detta spel? ... har tappat förtroendet på Rocktar. GTA V blir väl... 20/10 Föga förvånande. Jag har spelet bokat och hoppas att det fungerar bra. En sak som dock förvånar mig är DLCn, men de kanske gör den gratis som tröst till PC-spelarna. 20/10 Om TW2 är dåligt portat till konsol är det ett bra argument för dålig försäljning, men om det är på andra hållet ( konsolitis portning ) till PC så är det "så uselt argument att det är löjligt". Jag antar att det är piratkopieringens fel då enligt dig... 20/10 Öh? Jag trodde du argumenterade för att försäljning i största allmänhet är dålig på PC, jag gav dig då ett exempel på en PC-titel som sålt bra trots att det är utan DRM och riktar sig till High End Users. Men visst, vi kan ta Crysis som exempel istället... 20/10 idioti, nog det dummaste jag har läst på länge 20/10 Långfingret till Rockstar Games 20/10
Skicka en rättelse