I veckan [n=16438 avslöjade] #Microsoft att #Gears of War får två uppföljare men Mark Rein säger att det kan bli fler än så. I #Epics officiella forum skriver han att så länge de kan hålla kvalitén på spelen uppe kan de tänka sig göra serien till långkörare som Metal Gear och Grand Theft Auto.

Gears is a trilogy? If we can keep making quality games that fans obviously love (see announcement) then why would we have to stop at three? I don't see the Metal Gear Solid, Mario, Grand Theft Auto or Final Fantasy series (among others) stopping at three and they're still delivering compelling entertainment content that's easily worth the money (see Unreal Tournament as well).

Mjaha? Så man kan inte tycka att något är bra fast ändå inte kunna sätta fingret på exakt vad det är? Det måste ju vara ett väldigt fyrkantigt liv utan känsla. 27/11 Dåligt språk från min sida :) Det jag ville ha sagt är att det känns som spelet är rushat en aning för att kontra PS3-släppet och träffa julförsäljningen. Med lite mer tid kunde de nog slänga in lite mer story, för även om spelet har fantastisk grafik,... 27/11 Earthscum, vad försöker du uppnå med dina inlägg i nästan samtliga GoW-trådar? De flesta av oss spelar de spel vi tycker är roliga och lägger inte mer tankar åt det. Vi har förstått att du inte gillar det, men är det inte dags du slutar övertyga oss and... 27/11 Är inte det ett ärligt svar? Jag tror vi har lite olika bilder av vad ordet "ärlighet" betyder. Om risken finns så spelar jag nog hellre vidare och har roligt istället. ;) 26/11 Jag visste väl att jag inte skulle få ett ärligt svar. Endast "Jag tycker spelet är bra det får du nöja dig med" Du kan väl inte komma på en bra anledning så du skriver det bästa du kan komma på "Spelet är bra enlig mig". Jag vill inte att du analyserar... 26/11 Jag har tokroligt när jag spelar, räcker inte det? Måsta man analysera och motivera varför man gillar ett spel? Det låter lite på dig som att du har någon slags checklista som du går igenom varje gång du testar ett spel: Jag håller med dig på de flesta... 26/11 Kan inte annat än hålla med. Gears är verkligen bevis på att folk endast blir tilltalade av spel idag p.g.a grafiken. Linjärt, utan någon story, eller minimalt med story. Jag vill gärna få en persons åsikt som tycker spelet är det bästa som någonsin gjo... 26/11 Blä. Ett tag trodde man att det fanns en liten gnutta hopp för FPS-spelen iom te.x Riddick som utvecklade begreppet på ett roligt sätt, det var visserligen ganska linjärt men kändes på något vis ändå öppet. Korridorshoosters är SÅ 90-tal! Känns snarare... 26/11 Efter att de bombat skäten ur Locust så drog sig människorna tillbaka till Jacinto Plateau vars mark Locust inte kunde gräva igenom. När Locust slutligen tog sig igenom Jacintos försvar så lämnade Marcus sin post för att försöka rädda sin far, Adam Feni... 26/11 Man får för all del hoppas att det blir iaf minst 1 uppföljare. Visst, lite djupare story så är saken biff men det får gärna vara ungeför lika som det är nu. :) 26/11
Skicka en rättelse