#Valve låter genom en kommuniké meddela att nästa version av den orginella #Half-Life 2-[[mod | modifikationen]] Garry's Mod släpps på onsdag via distributionsnätverket [[Steam]]. Lanseringen blir den första i ordningen som är helt kommersiell och skall som fristående spel kosta $24.95 (~ 175 kronor) - men då ingår också taktikpangaren #Counter-Strike: Source. Den som redan har ett spel som använder [[Source]]-[[spelmotor | motorn]] kommer undan med $9.95 (~ 70 kronor).

<img src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/Garry_s_Mod/car2.thumb.jpg" width="100" height="75" border="1" hspace="5" vspace="5" style="border: 1px solid black;"></img>
Bygg en egen bilGarry själv - som lystrar till efternamnet Newman - konstaterar att den nya versionen har gjorts från början och att det mesta därmed skall vara reviderat. Därtill skall Steam-utgåvan innehålla nya verktyg som lyftanordningar och hydraliska system. Garry's Mod kan enklast beskrivas som ett byggspel där den händige utnyttjar Source för att konstruera allt från fordon till fällor i realtid med hjälp av musen och ett menysystem.

Skicka en rättelse