Ett drygt år efter världspremiären har #Microsofts populära onlinetjänst [[Xbox Live]] delat ut över 100 000 spelarpoäng till en och samma person. Pseudonymen StripClubDj har enligt minutfärsk statistik samlat ihop 100 499 poäng i sammanlagt 144 olika [[Xbox 360]]-titlar - en siffra som till och med sätter FZ:s egen 360-virtuos @11 Simon Bergstedt i skamvrån. Vad den anmärkningsvärda prestationen kostat spelaren i tid och pengar förtäljer inte historien - och inte heller huruvida denne fått hjälp att samla in alla sina poäng.

?

Vad tycker du? Är du FZ:s främste Xbox 360-spelare? Hur många poäng och spel har du på ditt samvete? Passa på att skryta loss - och länka till din egen spelarprofil på Xbox Live - i FZ Forum!

dom där poängen man får fyller ju egentligen ingen funktion eller ? det är ju nästan så att det är mer till för att bevisa vem som har minst liv :p inte fan brydde man sig om poängen när man hade 360, man sitter ju för att spelet man lirar är kul, inte... 30/11 Waste of time är min första tanke.. :P Men jag är väl inte den bästa att säga det heller då jag är ganska kvalificerad i att slösa tid på just ingenting. :O 30/11 vilken fuskis 29/11 Siktat in dig på just den poängen eller...;) 29/11 All that work for nothing... 29/11 Mer troligen är det att det är ett företag, som t.ex. GameSpot, som har som jobb att recensera spel och sånt. Blir ju en del poäng då :) 29/11 äh vafan kan man importera nåns saves och få achievments ? fyfan så lamt isåfall. 29/11 Ni verkar inte förstå. Han spelar med största sanolikhet med fler personner på samma konto och/eller importerar sparfiler från internet, ingen hemlighet. 29/11 Tja maximal poäng från ett vanligt spel är 1000... ett fåtal spel är visserligen rätt lätta att få full pott i, som King Kong och Call of Duty 2 där man bara behöver klara dem... men samtidigt finns det väldigt många spel där det är enooooooormt svårt... 29/11 Det är väl bara att gratulera. Jag kan inte påstå att det låter speciellt lockande att tävla om att ha mest poäng dock gillar jag iden med achievements eftersom det gör att man gärna spelar om spelen på de mer svåra inställningarna. Jag hade knappast... 29/11
Skicka en rättelse