Att en och annan europé torde ha ont öga till #Sony efter ett år som i mångas mening präglats av såväl [n=15145 förseningar] som [n=15676 nonchalanta utspel] och [n=15943 importförbud] vet den som följer FZ:s nyhetsbevakning. Frågan är om inte det pyrande missnöjet idag nått sin kulmen då den spanska spelsajten GameRah.com uppmanar sina läsare att skicka plastbajs till företaget.

Intresserade förväntas betala €4 (motsvarande 30 kronor) och lämna ett kort meddelande till sajten varvid man köper in skämtartikeln att fästa brevet på. När insamlingen är slutförd är den föga smickrande gåvan tänkt att skickas till Sonys spanska huvudkontor för vidare leverans till styrelsen i Tokyo.

?

Vad tycker du? Har GameRah totalt passerat gränsen för god smak? Skall Sony tåla den här behandlingen? Finns det gränser för hur skarp kritik får vara? Ventilera dina tankar och synpunkter i FZ Forum!

struggle, taskigt för dig så har även ps 3 problem med låsningar på några maskiner, så du måste varit döv om du inte hört det, fast du kanske bara hör det du vill höra ? 01/12 http://www.thebestpageintheuniverse.net/images/sony_bullshit_anim4.gif [http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=sony_bullshit] 01/12 Jävlar vad dessa fanboys skrämmer mig.... hur kan man försvara en försening som troligtvis blir längre än 6 månader?? Om 6 månader, så är grafiken till ps3 föråldrad jämfört med datorernas kraft. 01/12 Hahah tror ni detta hjälper? 01/12 Usel ide var det iaf kommer inte ge nåra resultat att skicka massa junk till sony mer än att dom kommer och sitta o garva åt idioterna som skickar det. Bästa kritiken är att inte köpa produkten när den kommer om man nu inte gillar sony. 01/12 *host* *host* FANBOY *host Du är verkligen naiv om du inte tror att ps3 krånglar. sök lite på youtube så kommer du hitta mängder med fel 01/12 Det som jag finner lite humoristiskt i allt detta, är det att folk nu uppmanas att skicka bajs för att protestera. Men man kan ge sig f**n på att när väl konsolen kommer, så kommer ALLA dessa människor springa och köpa den iaf!? That's fucked up! Om man... 01/12 Sony har sina konstiga ideér och ibland ilojala tankar. Men man kan lika slå sönder eller kasta bajs på Xbox360 tyck ja. Sony spel av rollspels karaktär har alltid roat och underhållt mig. :) "Där konsten slutar tar våldet vid" 01/12 Försöker inte spela låtsasvuxen, verkligen inte, jag är 19 år och vet inte om jag ska klassa mig som vuxen. Har barnasinnet kvar så det stinker om det. Men jag tycker bara det är en barnslig idé. Och tycker det finns mycket bättre sätt att visa missnöjd... 30/11 Inte bättre än mjältbrand! Plastbajs är ju lite lamt, dels är plast olja och den skulle vi ju spara på, och dels inte nedbrytbart i naturen. Äkta bajs är alltså minst två gånger bättre. 30/11
Skicka en rättelse