Tio miljoner - så många [[Xbox 360]]-[[konsol | konsoler]] räknar #Microsoft med att ha sålt världen över innan [[2006 | årets]] slut. Företagets ekonomichef Chris Liddell fastslog det ambitiösa målet - som kan jämföras med de två miljoner [[Playstation 3]] konkurrenten #Sony skall ha avyttrat till nyår - under en konferens och konstaterade samtidigt att man är väl rustade för julhandeln.

Microsoft har sedan tidigare förhoppningen om att totalt 15 miljoner Xbox 360 skall vara sålda till nästa halvårsskifte. Hur och om övertaget kommer att utvecklas lär stå klart [[2007 | nästa år]] som på sina håll förutspås bli avgörande för hur #Sony och Microsoft kommer att lägga upp sina fortsatta konsolsatsningar.

Okej, jag tror dig. Synd att det ska vara så. Mark Rain (eller vad han heter) gjorde ett sådant utalande för ett bra tag sedan. Ska se om jag kan hitta det. 02/12 ^-- Kolla random ps3 forum med folk som inte är fanboys så hittar du säkert nåt, orkar inte leta upp det igen. Tror hellre på folk som skrivit hur dom upplevt det än sony som påstår. Var har du fått tag på siffran 20 gig från? link tack!!! men skämten... 01/12 Källa på att det inte bara är laddningstiderna som blir bättre? Visst, Blue Dragon är la väldigt mycket förrenderat, men om jag får gissa så är det inte mycket förrenderade grejer i UT 2007. 01/12 Vill minnas att dom gjorde ett utalande för några/någon vecka sedan och påstod att "för oss är skepade och sålda samma sak". Med andra ord så kommer dom att skryta bara dom får skeppat 10 miljoner enheter (vilket dom teoretiskt sett borde ha kunnat göra... 01/12 ^-- Det är inte bara laddningstiderna som blir bättre, och mycket CGI är inte next gen som i Blue dragons fall. Gears är mer next gen än något som kommer på länge och det är en DVD. så det räcker gott och väl. Repeat mycket CGI är inte next gen 01/12 Hmm... Är inte Microsoft lite väl optimistiska? Kollat en del på NexGenWars.com's siffror över försäljning senaste tiden (jämförelse mellan 360, PS3 och Wii's säljsiffror är väl kul?) och de har legat stadigt på 7 miljoner en tid. Visst, folk som ledsna... 01/12 Fast det stämmer ju inte. Det som blir bättre om man installerar spelen är ju laddningstiderna. Utan installation är dom la ungefär som till 360. Dessutom, om man köper en hd-dvd till sin 360 så ligger man ju uppe i samma prisnivå som PS3, och då saknar... 01/12 Ett spel jag väntar på är Blue Dragon, samma team som gjorde Chrono Trigger. Fick 37/40 av japans största speltidning. 01/12 Kul med folk som skriver massa saker utan att ta reda på enkel fakta... Som sagt så kommer inte utvecklarna till 360:n använda hd-dvd skivor just pga av att det är ett tillbehör vilket inte kan garantera att alla användare har det. Likadant med hårddisk... 01/12 ^-- DU vet själv att sony lägger ganska stor vikt vid att ps3an är just en Bluray spelare, inte som en konsoll som använder blu-ray till spel? Sen är ju HD-DVD ett alternativ till 360, och inte en dyr nödvändighet. Men att man måste lägga in spel på sin... 01/12
Skicka en rättelse