<img align="right" src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/Razer_DeathAdder/DA_Wh_05.thumb.jpg" width="128" height="96" border="1" hspace="5" vspace="5"></img>Avdelningen möss specifikt anpassade för gamers utvecklas ständigt och inom kort lanserar #Razer en ny skapelse vid namn DeathAdder. Det rör sig om en mus för högerhänta som drivs av vad man kallar "tredje generationens infraröda teknik". Tekniskt intresserade bockar av 1800 dpi, 1000 Hz, 1 millisekund responstid, teflonfötter och möjlighet att ändra känslighet per omgående. Råttan ska också avbryta avläsningen av underlaget i samma ögonblick den lyfts från musmattan, vilket säkerligen uppskattas av mången shooter-spelare.

Razer är så säkra på musens kvalitet att de sjösatt en 30-dagars testperiod om du köper den via deras webbutik. Testa fritt i en månad; om du inte är nöjd får du lämna tillbaka den och får pengarna tillbaka.

Det är inte bara det. Det är är även så att optiska möss har en tendens att börja läsa av för tidigt när man sätter ner den efter lyft. Vilken innebär att man ibland hamnar lite snett. Vi snackar inte om mycket men det är tillräckligt för att man ska... 03/12 Man kan köra Copperhead firmware på Habu, så det säger väl sig självt vem som gjort musen.... Det enda Microsoft har gjort är och tryckt sin logga på musen... 02/12 Hrrrrm... =/ Och jag som fick min Habu idag! Jaja, man kan ju alltid uppgradera o sen ångra sig då! :) Har bara läst lite om den, men den verkar ju vara theee mus to have! Iaf tills nästa gamerfabulousomgnextgenmus kommer... ;) 02/12 Den här ser ut och verkar vara riktigt trevlig. Hade en Diamondback som inte höll så länge. 02/12 Synd att jag nyligen bytte från Copperhead till Logitech G3... men G3 väldigt trevlig iofs :) 02/12 Så länge dom inte fuckar upp musen som med Habu så kanske det blir ett köp. Skulle behöva byta ut min Diamondback snart för den har råkat utför ett par små incidenter med skrivbordet den senaste tiden. Dessa jääkla utdragningar alltså... 8} 02/12 Du ogillar razer men föredrar samtidigt deras samarbete med microsoft som resulterade i deras sämsta mus hittills? 02/12 Jag har aldrig haft nåt problem med att lyfta musen nog mycke för att den inte ska läsa att jag drar den.. Är det för jobbigt att lyfta upp framsidan ca 1cm för er eller? Förutom den detaljen så ser jag inget speciellt med den här förutom att razer verk... 02/12 Vadå, Dödsorm låter väl väldigt *ehrm* macho ;) 02/12 DeathAdder.. fjantigare namn får man väl anstränga sig för att hitta på :P 02/12
Skicka en rättelse