DreamHack lider mot sitt slut och det är intensiva dygn som ligger bakom oss. För tjugo minuter sedan tändes lamporna i hallarna och ihoppackandet är i full gång. Håll koll på alla dina värdesaker inför utmarschen - tjuvaktiga skator existerar tyvärr även här i vår LAN-idyll.

Från vårt håll är vi väldigt nöjda med vår insats, vår monter och våra tävlingar och turneringar. Vi hoppas att ni hade lika kul som vi, att ni tyckte om våra scenhärjningar och gillade våra priser. Vi är förstås tillbaka i sommar och för ännu mer oväsen.

Evenemangets ris går till GameWear.se som med sin omogna framtoning visat att man inte klarar av att föra dialog om ting som uppfattas som störande. Lösningen hos GameWear.se var i stället lystna tillmäten i mikrofonen som "ni suger!", medveten rundgång och kraftigt höjd diskant. Väx upp.

Evenemangets ros är däremot mycket roligare att dela ut och går till funktionärerna i media- och scen-gänget som med sin professionella inställning och underbara bemötande löser allt på ett snyggt sätt utan onödigt strul. Det märks att de har varit med länge - bra jobbat killar och tjejer!

Jag avslutar med att rikta ett stort tack till alla deltagare från hela den samlade redaktionen. Det är ni som gör DreamHack till vad det är.