DreamHack lider mot sitt slut och det är intensiva dygn som ligger bakom oss. För tjugo minuter sedan tändes lamporna i hallarna och ihoppackandet är i full gång. Håll koll på alla dina värdesaker inför utmarschen - tjuvaktiga skator existerar tyvärr även här i vår LAN-idyll.

Från vårt håll är vi väldigt nöjda med vår insats, vår monter och våra tävlingar och turneringar. Vi hoppas att ni hade lika kul som vi, att ni tyckte om våra scenhärjningar och gillade våra priser. Vi är förstås tillbaka i sommar och för ännu mer oväsen.

Evenemangets ris går till GameWear.se som med sin omogna framtoning visat att man inte klarar av att föra dialog om ting som uppfattas som störande. Lösningen hos GameWear.se var i stället lystna tillmäten i mikrofonen som "ni suger!", medveten rundgång och kraftigt höjd diskant. Väx upp.

Evenemangets ros är däremot mycket roligare att dela ut och går till funktionärerna i media- och scen-gänget som med sin professionella inställning och underbara bemötande löser allt på ett snyggt sätt utan onödigt strul. Det märks att de har varit med länge - bra jobbat killar och tjejer!

Jag avslutar med att rikta ett stort tack till alla deltagare från hela den samlade redaktionen. Det är ni som gör DreamHack till vad det är.

Ditt uttalande lät mkt knepigt DjGaZ... För det första heter jag inte harlad! För det 2:a, på vems order?? Vem/vilka i Gamewear's beslutande instans, som f ö enbart består av mig själv & Fluffy, har sagt att du skulle få 2500 + reseersättning för att... 18/12 Hej. jag var inhyrd (var är mina cash då "harlad") väntar fortfande på mina 2500 +resa . Till saken, Var på plats fanns arrangörer innom min iundustri där.. Jag skulle visa jag kunde spela "dans musik" men hann aldrig komma dit. jag vart besviken varje... 14/12 Lösningen hos GameWear.se var i stället lystna tillmäten i mikrofonen som "ni suger!", medveten rundgång och kraftigt höjd diskant. Väx upp. ÖHHH för det första sa DJn som spelade där: Snugglo DU SUGER.. medveten rundgång? hur ofta försöker man få till... 14/12 Vore det inte bättre att sätta högtalarna högre upp istället för att ha dom ståendes på scenen/golvet ? Det tycker jag ialla fall, då sprids ju ljudet lättare i hallen och ni behöver inte spela lika högt :) 05/12 Loggan var onekligen supercool. :) Fast nästa år ska vi ta med en egen. 05/12 De fakto är att gamewear även hjälpte fz att tillverka den stora logga som klistrades upp på fz's montervägg. Att ge RIS till gamewear för en incident sista natten på DH är väl att ta i...!? Knappast troligt att gamewear skulle ligga bakom en händelse... 05/12 Vi kan ju inte stänga av en så populär attraktion särskilt länge - den tid vi hade GH avstängt kom många och frågade om vi inte kunde starta det igen. Och vi vill ju gärna vara våra läsare/besökare/kunder till lags ;) 04/12 ni stängde av hmms 6 timmar på hela dh? sänkte volymen? HAHA tyckte snarare ni höjde.. för ni var dem enda man hörde.. skräll 04/12 Vi kan väl inte hjälpa att GH är populärt? Förresten hade vi en monter inne på utställarområdet den här gången, utom hörhåll för alla deltagares datorplatser. Och varje gång någon bad oss sänka volymen gjorde vi det, mig veterligen. Vi stängde till och... 04/12 Hahaha tror jag det.. så som ni spelade med det där guitarr hero.. satt på raden närmast er.. så det var galet störande att höra den där skiten hela dagarna.. RIS till Fz som spelade GH 2 24/7 04/12
Skicka en rättelse