Ett gäng förväntansfulla FZ-medlemmar fick möjligheten att provspela det hett efterlängtade online-rollspelet från Bioware. WoW-dödare? Galaktiskt fiasko? Bioware-magi? FZ Play var på plats och fick läsarnas egna prognoser.

FZ gav er chansen att vinna en heldag med hands-on av #Star Wars: The Old Republic och chansen att träffa #Bioware. Ett gäng lyckliga vinnare slöt upp och beredde sig på att skärskåda ett av de mest efterlängtade online-rollspelen någonsin. Är kraften stark med SWTOR?

[video=10034]

Igen får du bara dina argument att se helt dumma ut.. Du litar alltså på user score från olika hemsidor? Folkmassan har alltid rätt? Har du sett tex MW3's user score på tex Metacritic. 2.7, det är alltså så komplett värdelöst att folk avskyr spelet, men... 13/11 Det är nog snarare dina argument som rinner ut i sanden om du försöker få folk att tro att DA2 är annat än botten napp så det heter duga. Vi kan ju bara ta en titt på user score, du vet spelarna some spelat spelet och inte är beroende utav reklam från... 30/10 Den här kommentaren får alla dina andra argument att rinna ut i sanden. Trovärdigheten på dina argument blev precis = null. Så i framtiden kör vi bara en stor ignore :) på Bronko's "argument". Men det är alltid kul med folk som tror dom vet massor men... 28/10 Ett singelplayer MMO.. låter som WoW! och vad jag hört är det rätt populärt. WoW är ett av de få MMO's där du blir bestraffad för att spela i grupp. Levla 1 till 85 görs bestämt lättast solo och grupperingar uppstår bara när man skall köra instans. 28/10 Du kanske bör läsa din egen kommentar igen, den jag citerade: Du kallar VA'n för medioker och kallar folk som tycker annorlunda för okunniga. Du insinuerar också att reviewers skulle vara "köpta" och drar dessutom hela spelets VA's över en kam och säger... 24/10 Men att älska hur folk som har spelat under en ytterst begränsad tid och säger det är bra (om än på ett väldigt forcat vis på slutet) går ju tydligen bra, då spelar det ingen roll att någon som verkligen spelat spelet säger annat, det är inga problem.... 24/10 Så, du säger alltså att du spelat spelet? Om du spelat SWTOR på något av de "öppna" speltillfällen som funnits tillgängliga på diverse konventioner (det enda som gör det ok att öppet diskutera speldetaljer btw), så har detta med all sannolikhet varit... 24/10 Jag är nyfiken. Jag gick in på Canyourunit för att kolla om min laptop fixade spelet och då säger den att min processor inte klarar den. Men hur fanken tänker dom då? Jag sitter på en Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5900 @ 2.20GHz och minimum är AMD Athlon... 24/10 Nej nej, som sagt, dom hade bara en låtsas beta där de skojade med folk så klart, de lät buggarna ligga för att ha lite roligt med folk förstås, är ju uppenbart. Precis some de aldrig skull reviewa sina egna spel eller ljuga om SecuRom, är ju uppenbart... 23/10 Så du påstår dem ljuger? Sämre troll får man ju leta efter. 23/10
Skicka en rättelse