Spelsajten Gamespot har i en åttasidig artikel jämfört lika många [[Xbox 360]]- och [[Playstation 3]]-titlar med avseende på hur spelen presterar rent grafiskt. Även om skillnaderna mellan de två systemen kan beskrivas som minimala fastslås ändå att Xbox 360 genomgående uppvisar bättre resultat jämfört med sin konkurrent (intresserade kan i artikeln själva med hjälp av musen jämföra skärmdumpar från ett och samma spel) men att den verkliga kampen mellan de två [[konsol | konsolerna]] väntas gå av stapeln först [[2007 | nästa år]] då utvecklarna börjar bli varma i kläderna.

?

Vad tycker du? Har Playstation 3 verkligen högre grafisk kapacitet än Xbox 360? Om inte - kommer tillverkaren Sony att ta igen Microsofts försprång? Hur mycket betyder egentligen grafik för spelkänslan? Ventilera dina åsikter om Xbox 360 och Playstation 3 i FZ Forum!

Tycker inte den där trailern gav som mycket mer kött på bena än bilderna(grafik mässigt alltså) Visst det är snyggt, kanske ännu snyggare än vad GoW är, men så som du beskriver det hela att det inte kan jämnföra sig med det tycker jag låter väldigt över... 09/12 Du måste se grafiken i helheten, och kommentarer som "bör du nog köpa ny monitor eller gå till en optiker" är väl de mest oseriösaste och idiotiska argumentet man kan komma med. Om jag nu skulle ha en dålig skärm eller dålig syn så skulle båda spelen... 09/12 Men kära nån... "och jag kan då inte finna ett enda spel till 360 just nu som kan mäta sig upp mot t.ex. Lair" Fan ta och kolla en gång till då. GoW säger jag bara. http://www.fz.se/bildarkiv/image.php?id=33636 http://www.fz.se/bildarkiv/image.php?id=33... 08/12 Det jag gillar minst med Xbox 360 är att den är dränkt i fps spel, och många är andra världskriget om och om igen... zzzzzzzz.... och bara ett fåtal bil och sportspel, och bara ett enda spel som är för barn och som tilltalar vuxna också, *viva pinata*... 08/12 Hmm... Okej, kanske minns lite illa. :) Men jag står fast vid att det är kvalitet på SPELEN som gäller hellre än kvalitet på hårdvaran. Ingen kan väl med gott samvete säga att Ocarina of Time var ett dåligt spel för sin tid? 08/12 Nu kan du ju inte få en sån maskin för 3000kr, X360 är inte ens i närheten av att motsvara en PS3. Man kan inte jämföra kraften genom att kolla på multiplatform spel. Du måste jämföra dom exklusiva spelen, och jag kan då inte finna ett enda spel till... 08/12 Ja, det som kostar är om du ska köpa spel å annat i Playstation Store 08/12 Vänta här nu... Är online delen gratis på PS3? 08/12 Maskinen för 6000 är överlägsen den för 3000 hävdar jag, men det är bara att väga sina egna tillgångar. Ganska idiotisk fråga då ingen konsoll tidigare har kunnat användas som dator(räknar inte den moddade xbox1). Men: Köp den inte om du bara vill ha... 08/12 Clark dennis: Så du tycker att 6000kr+ är ett bra pris för en maskin man kan få för 3000? Jag tänker i alla fall logiskt, flesta familjer därute har inte råd med 6000kr för en ps3. Och hur ofta köper folk en konsoll för att använda den som en dator?? 08/12
Skicka en rättelse