Blizzard röjer att du kan skriva upp dig för årsprenumeration av World of Warcraft och därigenom få tillgång till godsaker. Inte minst Diablo 3, utan extra kostnad.

#Blizzard låter meddela att de från och med ungefär nutid låter dig skriva upp dig för årsprenumeration på #World of Warcraft, vilket i sin tur innebär att du får tillgång till en del bonusprylar. Detta inbegriper #Diablo III utan extra kostnad, ett nytt riddjur (Tyrael's Charger) samt garanterad tillgång till nästa World of Warcraft-beta (#Pandatastisk beta, huh?).

Du behåller Diablo III även när din första årsprenumeration är till ända, så du är inte bunden till att prenumerera för evigt. Då nästa WoW-expansion bjuder på Pokémon-strider, pandor och nytt talent-träd kanske det kan vara intresse för några av er. Alternativt inte alls.

Konstigt GW2 lead designare är gamla WoW utvecklare hahaha... 02/11 WOW har inte alls 11 miljoner spelare . det är mellan 6 till 8 miljoner wow spelare kvar på blizzards egna servrar . sedan är de 4 miljoner+ på privat servrar . du har även alla som har tröttnat på wow vilket går långt över 6 miljoner. och blizzard är... 25/10 Blizzard borde döpa om sitt wow till World of pokemon hahahaha. 12 månaders deal för få diablo3, ibland girigaste någonsin läst ifrån blizzard. 1440 kronor kostar 1 års för WOW?? LOL. De inte att ge bort diablo3 gratis de handlar om att hålla kvar wow... 25/10 Fick du inget gratis extra wow heller ? Kolla din e-mail 24/10 Hela expansionen är ju baserad på Deathwing, så det kanske ska komma en patch 4.3 snart där man får en ny raid med just Deathwing som sista boss? :) 24/10 suck blir så trött. Och där försvann intresset för Blizzards spel, Jag har spelat WoW i 6 år (utan uppehåll, ja, kalla mig sjuk, gör inget.) Inte vid ett tillfälle har jag fått ett riktat erbjudande av något slag, däremot har alla som hoppat av flertale... 24/10 Självklart så vill Blizzard att folk ska spela och detta är ett bra sätt att behålla många utav spelarna. Men det är ett av det bättre sättet att göra det på i min meningen eftersom spelaren i fråga får något på köpet, samtidigt som det också hjälper... 23/10 Alltså. Det finns ingen gratis lunch, så enkelt är det. Blizzard/Activision gör detta av ett skäl, det gäller bara att fundera ut vad det är.. Hur pass "bra" detta erbjudande är, i min mening, beror på när pokemon-panda-wow släpps. Släpps det i februari... 23/10 Fast tappar man spelar men får nya spelare så är det jämt upp. Personligen spelar jag inte ett mmorpg längre en max 5år efter det om inte tidigare så vill man spela nått annat . 23/10 Låter som de börjar bli oroliga för att tappa spelare på WoW, tror dock inte detta kommer få tillbaks gamla spelare som blivit rejält besvikna på den väg som Blizzard tagit med spelet. Om något kommer ta död på WoW så är det nog inte ett annat spel utan... 23/10
Skicka en rättelse