Infinity Ward meddelar i en pc-frågestund att dedikerade servrar i kommande Call of Duty ger en del makt till administratörer av orankade servrar.

I Windows-utgåvan av #Call of Duty: Modern Warfare 3 erbjuds du möjligheten att dra igång dedikerade servrar. I en pc-frågestund på officiella forumet låter Robert Bowling meddela att dessa kommer vara orankade och administratörer ges möjlighet att låsa upp vapen och tillbehör som de vill. Vilket innebär att du kan lira med vilka prylar du än vill ha, utan att för den sakens skull behöva spela mängder av timmar.

Detta gäller inte konsolutgåvorna, som helt enkelt får nöja sig med det automatiska P2P-systemet samt kravet att spela alla de där timmarna. Det är inte lätt när det är svårt, eller vad man nu brukar säga.

Jag tycker det här är perfekt. Så här ska det vara, definitivt. Vill man inte tillåta grenade launchers eller annat kan man helt fritt göra de inställningarna själv med sin egen server. Dessutom slipper man allt onödigt grind, skitbra! Bara hoppa in i... 25/10 Håller med till 100%. 24/10 Vi ger honom en achievement och lite XP som han kan stoltsera med på facebook. ;) 24/10 Att folk tycker det är så himla kul att få virtuella medaljer... är det inte viktigare att gameplay är kul? Trevligt att det finns dedikerade servrar! P2P är ingen bra teknisk lösning. 24/10 tja, det känns ju totalt meningslöst att lira ett spel där man går upp i rank- om man nu inte får exp etc.? På så vis kan man inte påstå att det finns dedikerade servrar. Samtidigt som jag tycker att det ska finnas dedikerade servrar, borde det också... 24/10 För Guds skull! Gör inte om samma misstag som FAILARCH. De förstörde serverspelandet totalt. Hur då? Jo genom att göra alla töntservrar med egna tramsregler som rankade och icke möjliga att filtrera bort. Kul att spela på en server i 10 minuter när man... 24/10 Tack. ;) Jag har inga problem med att folk föredrar andra spel framför MW3, men rätt ska vara rätt. 24/10 Tycker faktiskt att detta var en bra kompromiss :) Dessutom borde du få en medalj för att du alltid är inne i MW3-trådar och svarar sakligt på folks inlägg ;) 24/10 Det vore härligt om man kunde välja mellan att ha alla saker från början eller att behöva levla för dem. 24/10 Herregud, att folk bryr sig om rankning och skit. Det är på grund av er som skit som CoD Elite och Battlelog får finnas. Detta är underbara nyheter f.ö. 24/10
Skicka en rättelse