Förbättrar prestandan med upp till 11 procent!

#Nvidia har släppt nya grafikkortsdrivrutiner som utlovar stora prestandaförbättringar i #Battlefield 3. Med ett GTX 560 installerat under huven kan du räkna med "upp till 11 procent" bättre flyt, hävdas det.

Du hittar de nya drivisarna här. Även #Rage och kommande pc-lanseringen av #Batman: Arkham City drar nytta av uppdateringarna.

Haha, awesome längd på citat i den här nyheten! :P 27/10 Suck...det här börjar likna ett fjortis gräl över Lunarstorm, Im out Tyck vad du vill 26/10 Nejdå jag har inte spelat mw2 alls... inte ens närjag har det på steam och är level 9 prestiege.. nejdå jag har ingen aning om hur skönt det är egentligen. Så där funkar ni fördomsfulla som tror innan ni vet ;) jo jag vt hur skönt det är men du verkar... 26/10 Nu läser du fan mellan raderna pojkvasker Du verkar inte ha spelat Mw2 till pc om du inte fattar hur skönt det är med en serverlista istället för deras jävla inkompententa lobbysystem som bara orsakade strul. Och med Black Ops menar jag att spelet fortf... 26/10 Och vad har activision med den saken att göra? dom är utgivare inte utvecklare. Du sitter och anklagar fel företag före sedan kan du gnälla på IWs misstag men du tycker ändå activision är dålig inom kvalité. Och so? det råkar finnas en serverbrowser vem... 26/10 Nej nej, jag syftar på de senaste Cod spelen. MW2 var crap, kollade när min kompis spelade på crackade servar..och vad såg vi då? En server browser och annat som privatpersoner lagt till spelet som IW varit för lata att ta hand om. Black Ops behöver jag... 26/10 Så du menar i princip att acitivision har skit kvalité hela tiden på sina spel eller? jag skulle tyvärr vela skratta dig i ansiktet där. 26/10 Asså för i helv...varför ska 8 av 10 spel alltid släppas i trasigt skick? Snart orkar jag inte vara gamer längre. Det blir nog att hitta ett bra online spel som fungerar och stanna där. Hoppas att EA/Dice tänker på kvalité mer än vad Activision gör och... 26/10 nej... crashar där med :S 25/10 25/10
Skicka en rättelse