Lägger till alla de sista grejerna i konsolversionerna av BF3, hälsar Dice.

En stor konsol-patch förbereds lagom till #Battlefield 3:s släpp på fredag. På Xbox 360 får spelarna tanka hem hela 167MB innan de börjar spela.

Uppdateringen ska "lägga till alla de sista grejerna", förklarar lead game designer David Goldfarb via twitter. Vi återkommer om #Electronic Arts släpper några patch notes.

Det har du absolut rätt i. Men att påstå att Blizzard och Valve skulle vara de "ända riktiga spelutvecklarna kvar" är väldigt överdrivet och fel. 27/10 Även om det är så i alla branscher så är också väldigt många spelutgivare som är orealistiska över vissa deadlines. Speciellt när det gäller multiplatformsspel. Dock är det ju också så att det märks väldigt tydligt med att BF3 är stressad och har fått... 26/10 Blizzard och Valve är de enda (förutom indie-utvecklare) som någorlunda bestämmer helt själva över datum och innehåll. Som ny i branchen är det bara att du vänjer dig. Inget fel egentligen, det är bara så det funkar (precis som i de flesta andra bransch... 26/10 Alltid lika hysteriskt roligt / sorgligt när någon klagar på språket utan att kunna stavning eller grammatik själv. 26/10 gnäll i varje tråd.. 25/10 FZ:s moderhjärna är er i hasorna nu gott folk... Keep it clean! :) 25/10 -----==== RELEASE 10-27-11 ====---- 25/10 Försök håll er till en civiliserad ton i diskussionerna. Finns absolut ingen poäng att kalla någon för korkad (eller göra hintar till att någon vore det). Jag har meddelat er som gått över gränsen. Men som sagt, håll diskussionen saklig! 25/10 Nu tycker jag dock du är aningen negativ, för om du läser en gång till så skrev ja faktiskt att jag valde att inte tro dig vara mycket korkad utan bara oskyldigt ovetande, vilket är ett mycket mindre brott även jag kan kännas vid ibland. Och sen så kan... 25/10 Tack för att du så tydligt visar på din oförmåga att svara utan att vara nedlåtande ("käre vän", "Svenska A på Gymnasiet" etc) och dessutom kalla mig för "mycket korkad". :) För någon som verkar vilja ses som välutbildad, så verkar du sannerligen inte... 25/10
Skicka en rättelse