Missade du chansen att ställa dina Battlefield 3-frågor igår? Vi ger dig svaret på de fem vanligaste funderingarna.

Igår snackade vi #Battlefield 3 med er läsare i över två timmar men missade du chansen att ställa din fråga har du möjlighet att läsa igenom chatten i efterhand. Vi inleder också med svaren på de fem mest ställda frågorna.

1. Är commo rose med i fullversionen (den saknades i betan)
Japp, den aktiveras genom att hålla in spottingknappen (Q) och har följande kommandon:

 • Go, go, go

 • Follow me

 • Negative

 • Sorry

 • Affirmitive

 • Need backup

 • Thank you

 • Need pickup

Samma knapp kan också användas för att begära sjukvård eller ammo när du är i närheten av Assault- eller Support-klassen.

2. Vilken hårdvara körde ni på och hur var prestandan?
Här snackade jag lite i nattmössan igår, här kommer hårdvarulistan som gav mig cirka 60 fps med allt på Ultra i upplösningen 1920x1080:

 • Intel Core i7 920 @2.67 Ghz

 • 6 Gb interminne

 • Grafikkort från AMD Radeon HD 6900-serien

3. Hur lång tid tog singleplayer-kampanjen att spela igenom?
Jag varvade den på cirka sex timmar när jag spelade på normal, vilket kändes ganska lagom.

4. Hur är den i jämförelse med de i Call of Duty?
Vi har inte spelat #Modern Warfare 3 ännu men tidigare kampanjer skulle jag säga är som en Michael Bay-rulle medan Battlefield 3 är mer som Black Hawk Down. Lite mer avskalat, lite seriösare. Båda har sina kvalitéer helt klart, bara olika smaker.

5. Finns det grupphantering ingame?
Japp, du kan lämna och skapa squads inne i spelet och du kan också, till skillnad från betan, ändra andra inställningar i spelet utan att behöva vara spawnad.

Läs igenom chatten som varade i dryga två timmar i fönstret nedan. Vi kommer också att anordna en chat med #Dice i början av nästa vecka, håll utkik efter mer information.

http://www.coveritlive.com/index2.php/option=com_altcaster/ta...

Håller med. Jag läste inte alla frågor och svar, men fick bra med information från det jag läste och det var intressant att höra åsikter också. Fler än jag som i betan märkte att man kunde trycka på Q på en medic/support och ibland ropade ens gubbe "med... 26/10 w00t? jag lirade med min gamla q6600, 4gb RAM och ett 5770 och jag lirade betan på high :| det laggade lite grann men det var absolut inte ospelbart. (största laggproblemen var att servrarna inte verkar palla trycket och att vissa spelare bara verkade... 26/10 Riktigt grymt av Calle att sitta två timmar och svara på våra frågor, sånt här gillas skarpt! 26/10 Har nog jag missat i så fall. Trevlig underton på det statementet "INTE SLÄPPS DÅ SPELET SLÄPPS" jag e inte 2år gammal, eller halvdöv. Mindre laddade konstateranden framöver tack. 26/10 sorligt att höra, vet iaf att jag kännde något när jag spelade betan :) 25/10 Vilket är bara dåligt? 25/10 Det är ju bara dåligt dock. 25/10 Ja, det vet vi redan att man får den gratis på köpet med Limited Edition. Det är även sagt att den inte släpps då spelet släpps, utan vid ett senare tillfälle, det är det han undrar om när det kan tänkas vara. Själv ser jag fram emot lite Wake Island... 25/10 Medics och Support får automatiskt ikoner över huvudet på de som behöver ammo/liv nu så du behöver inte ens trycka nåt. Dock verkar det ibland som att medic ikonen t.ex. triggar på typ 20-30% liv och det är inte så ofta man hamnar där utan att vara död.... 25/10 Att SP-kampanjen inte är det primära förstår jag men jag tycker det är vääääldigt snålt med info om den. Är den så smaklös och torr eller? 25/10
Skicka en rättelse