4,6 miljoner exemplar skeppade första veckan – dubbelt så stor lanseringsvecka jämfört med Batman: Arkham Asylum.

Hela 4,6 miljoner exemplar har skeppats ut till återförsäljarna av #Batman: Arkham City, avslöjar utgivaren #Warner Bros. Interactive. Det innebär att spelets första vecka ute på marknaden är dubbelt så stor som för föregångaren, #Batman: Arkham Asylum.

Batman: Arkham City släpptes den 21 oktober i Europa – du missade väl inte FZ-recensionen? Men ifall du är pc-lirare får du suga upp fladdermusgult med ett sugrör tills vidare, för pc-versionen dyker inte upp förrän den 18 november. Du kan ju åtminstone trösta dig med att systemkraven är förhållandevis låga.

4,6 miljoner Har skeppats ut. 2 Miljoner sålda. 27/10 Gillar du Infamous så är detta spel väldigt likt, men det håller en helt annan klass. Infamous blir väldigt lätt enformigt tycker jag, och slåss man enbart i Batman så blir det väl också enformigt efter ett tag, men det finns så mycket variation om man... 26/10 Värsta är ju att fast det gjorde storsuccé, så kom det ju inte etta på topplistan, utan det gjorde Sims 3-expansionen. :p 26/10 Sjukt värt spel verkligen! 26/10 Jag har inte ens öppnat det än :) 26/10 Bah började spela runt 21:00 igår, nästa gång jag kollade på klockan var den 23:40, jäkligt underhållande spel :P 26/10 Ett spel jag måste hoppa över :( köper det nog nästa år om det blir något glapp mellan alla måste köpa spel. Just nu kör jag dark souls för fulla muggar å idag kommer Festival of blood(infamus2dlc) sen blir d både Bf3 å Uncharted3 så någon tid för nått... 26/10 Inte direkt oväntat att det sålde bättre än föregångaren. Det är snarare en riktig överraskning att Arkham Asylum tycks ha sålt dryga 2miljoner ex under launchveckan. Även om AA inte direkt får anses ha nått med filmerna att göra (bara drog nytta av det... 26/10 Grattis Rocksteady! Verkligen förtjänat. Angående PS3-krasch buggen har det flytit på 100% stabilt på min PS3, ett enda fps-drop bortsett. Spelet är helt fantastiskt för övrigt, en fruktansvärt stark GOTY-contender. Som tur var hann jag spela genom det... 26/10 I samma sekund som jag klarade Arkham Asylum så började jag längta efter uppföljaren. Nu har jag klarat Arkham City och längtar efter vad som nu kan tänkas komma efter detta... Ingen kan väl ha väntat sig någonting annat än en storsuccé? Så sjukt härlig... 26/10
Skicka en rättelse