Någon rymdfärd blev det inte - men väl ett [[konsol | konsolsläpp]]. När klockan passerade midnatt släppte de av #Nintendos svenska återförsäljare som haft nattöppet företagets omtalade tv-spelssystem [[Wii]]. FZ:s gamla systersajt [[Hype.se]] har frånsett ett mindre reportage även bilder från den affär i Stockholm som två ynglingar [n=16615 köat en vecka] utanför - en väntan som nu är över.

<img src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/Wii/wii_6.thumb.jpg" width="100" height="75" border="1" hspace="5" vspace="5"></img>
Begränsad tillgångSom FZ tidigare berättat är tillgången på konsolerna - som i Sverige kostar runt 2700 inklusive moms och ett spel - begränsad. Då flertalet större butikskedjor emellertid inte haft något system för att kunna förboka finns fortfarande chanser för morgonpigga att komma över ett system under förmiddagen. Den som bor i ett större samhälle och kan infinna sig hos någon av de rikstäckande kedjorna en god stund innan öppningsdags har med andra ord fortfarande chans att komma över den eftertraktade [[hårdvara | hårdvaran]]. Räkna dock med att butikshyllorna kommer att vara tömda innan lunch på de flesta håll.

?

Vad tycker du? Kommer du att köpa Wii? Har du rentav redan gjort det - och hur länge fick du isåfall köa? Vem är FZ:s förste Wii-ägare? Ventilera dina åsikter om Wii och visa skrytfotografier i FZ:s forum!