Blizzard berättar dock att teknologin på ett grundläggande plan gör spelet mest modifikationsvänligt i serien.

#Diablo III kommer inte gå att modifiera, meddelar #Blizzard till Gamefront. Däremot skulle det fungera finfint om det var ett av företagets mål.

– Vi har inte för avsikt att ge ut budskapet att vi inte vill att D3 ska vara modbart. För att vara helt ärlig med dig, så får teknologin i sig, på en grundläggande nivå, spelet att bli den mest modbara versionen av Diablo som någonsin funnits, säger Julian Love på Blizzard.

– Men, vi har vissa andra mål som går före moddande; vi vill tillhandahålla en trygg och säker upplevelse för spelare att spela i och byta föremål i, och för att uppnå det målet, var vi tvungna att göra spelet endast spelbart online. När vi väl tagit det beslutet, så utrotade det effektivt möjligheten att erbjuda modbara spelsessioner, eftersom du måste koppla upp dig mot vår tjänst för att kunna spela. Så det är en smärre konsekvens av vårt endast online-beslut.

– Jag skulle säga att det aldrig varit ett medvetet val att tidigare Diablo-titlar skulle varit modbara heller; det är bara det att folk hittade sätt att få det att hända. Det är inte nödvändigtvis något vi ansträngde oss för att stödja.

Medan du funderar på om du inte bryr dig, blir lycklig eller varför inte pissed off kan du läsa om samlarutgåvan. Vi vet ännu inte när spelet släpps men vi gissar på tidigt nästa år. Eller rättare sagt "When it's done".

Vad är detta för vansinne, tjäna pengar på deras eget jobb!? vilken sjuk värld vi lever i! gör ett eget spel då.. 04/11 Jag har inte nåt problem med detta då jag spelar för utmaningens skull och att köra moddar känns lite som fusk. 29/10 Diablo 3 kommer sälja av två anledningar 1. Det är diablo 2. Det kommer bli bra. Det räcker gott för mig. Att vilja spela diablo SP är ju typ som att vilja spela counterstrike och dota SP.... 28/10 Vaddå inget coop? I princip så är spelet BARA coop, vill du spela "single player" så drar du igång ett coop-spel och låser ner det så att du får vara själv. En dålig HD-remake är det inte, har hänt mycket riktigt intressant för både hardcore- och casual... 28/10 Perfekt, inget co-op, inga moddar, starkt begränsad online samt återanvänd grafik från 2000 blank, även stridssystem. Känns som en dålig HD remake i Golden Eye stil, säljer nog som smör på PC iaf, där namnet och inte kvalitén avgör numera. 28/10 tråkigt... mod ftw 27/10 Det var väl det största antiklimax de kunde annonsera ut :( Såg fram emot att få spela mods till Diablo igen. The Fury Within mfl. gav ju D2 helt nytt liv när man hade spelat det så att man kunde det utan och innan ett galet antal varv. Sunk :( 27/10 Varför vilja modda nåttsåinnuttajättebra? ;) 27/10 Det där låter mest som en galen konspirationsteori. Affärsmännen på Blizzard är inte dumma. De VET hur mycket goodwill och pengar de kan tjäna på moddar. Och inte bara det, straxt efter att Dota blev populärt så lade de till en klausul i sin editor att... 27/10 Blizzard får ensamrätt på moddar, dvs DLC med medelmåttlig kvalitet, som de kan sälja dyrt utan att behöva konkurera med gratismoddar. 27/10
Skicka en rättelse