GTA V sägs innehålla mer än en spelbar karaktär.

Ryktena är i full gång sedan GTA V bekräftades nyligen, och igår kunde vi rapportera att spelet möjligen utspelar sig under 60-talet. Enligt de senaste uppgifterna ska den hett efterlängtade titeln utspela sig i Los Angeles och kanske få ett flertal spelbara karaktärer.

Vem vet, kanske blir det ett besök i Änglarnas stad under 60-talet?

Att spelet ska baseras på Los Angeles kommer från "en källa välbekant med spelet", enligt Kotaku. Den andra november lägger Rockstar äntligen korten på bordet – då har första GTA V-trailern premiär.

Rockstar har redan tidigare bekräftat att man inte kommer binda tidigare eller äldre personer från andra spel med den nya gta-generationen. Och personligen hatar jag ghetto-kulturen. Så det hoppas jag vi blir utan. 29/10 hur ska det kunan bli som vice city? det är los angeles och gta vice city utspelar sig i sjävla staden som heter vice city från gamla goa ettan. Det lär inte blir mer som något vice eller san eller liberty 29/10 San Andreas sämsta GTA-liret ju. Hoppas de blir mera som Vice City 29/10 tivlar på att det blir något som går att räkna som san andreas 2. Med tanke på har du ens kört första gta från 98? där är det en stad som heter san andreas. Gta 1 börjar du i liberty city, gta 2 är ett lite get med andra städer, gta 3 du återvänder till... 29/10 tycker att originalet var bra som fan, dom behöver inte rehasha gamla idéer. rockstar kan mycket mer än så tycker jag.. dom borde visa det! 28/10 addidasjacka med skinnjacka utanpå ;) 28/10 Bara jag som vill ha ett nytt Vice City? :> Gillade mest atmosfären i det, visst var storleken på världen i San Andreas grym och det gör sig ju bra i alla spel! För att summera det hela så tycker jag nog att alla spel hade sina höjdpunkter. Skulle man... 28/10 Håller med. 28/10 Om man nu ska utgå från förra nyheten där "nummer fem"-logotypen anspelar på en dollarsedel som användes under 60 och 70-talet och att det är satt i Los Angeles-miljö så kan jag tänka mig att det blir ett ganster-spel med en miljö baserat på filmer såso... 28/10 +100000000000 28/10
Skicka en rättelse