Speedrun-rekordet satt av speltestare hos Naughty Dog som kan spelet utan och innan.

En speltestare hos #Uncharted 3: Drake's Deception-utvecklaren #Naughty Dog har klarat av spelet på strax över tre timmar. Med enorm kunskap om äventyrets alla vinklar och vrår och på easy-svårighetsgrad klockade den icke namngivna personen in på tre timmar och åtta minuter.

Det är drygt en timme längre än de 136 minuter det tog att springa igenom Skyrim.

Kan du klara av Nathan Drakes senaste under tre timmar? Medan du väntar på den andra november kan du alltid ta och öva med att speedrun-läsa vår mastiga Uncharted 3-recension.

Man blir häpen att någon ens jämför speedrun med hur långt tid en medel gamer tar på sig att lura ut hur man kommer vidare. Om man tänker precis varje moment är känt och inget funderande så på en sekund är man i nästa steg. Om man tänker sig i snitt att... 30/10 Mindre än 20timmar speltid är inte ens värt mer än 300kr!! 29/10 Eller att tävla i BF3 eller något annat spel eller sport. Eller att pressa gränserna i vad det nu kan tänkas vara. Låt oss inte tävla eller upptäcka nya saker, låt oss titta på när tvätten torkar, det är roligare. 28/10 Just det. När man spelar igenom spelet 23'e gången, har gjort alla quests 15 gånger och tittat på allt konstnärer, designers och författare gjort så skall man i alla fall sitta och beundra deras verk istället för att göra något man själv tycker är kul.... 28/10 Speedrun tar bort mellansekvenser och bromsar inte för något. En vanlig spelare kör trial and error plus explore. Att skippa en mellansekvens finns då inte på kartan. Efter det har man multiplay, så värdet är helt ok... 28/10 Hade jag skapat ett spel och folk sen lade ner otroliga mängder tid på att bli bra på det, då skulle i alla fall jag bli ganska glad, vare sig jag var designer eller författare eller kodare. 28/10 Men, jag tänker främst på alla konstnärer och designers och författare som lagt ned oerhört mycket tid på ett spel, bara för att någon sedan ska jäkta igenom det, det är därför som jag är lite anti. Men, om ni gillar det, just go ahead. 28/10 Visst har jag det, lika spännande som att titta på när strumpor blir tvättade ;) 28/10 Det är ju viss skillnad tycker jag, där gör du en bana i en och samma tajming och det är väl lite skill. Fast jag har inte sett någon asiat klara SMB nämnvärt mycket bättre än vad jag kunde göra vilken dag som helst när jag var 10... och det kan man ju... 28/10 du har inte sett såna här videor eller? http://www.youtube.com/watch?v=32QcIJh4P4M 28/10
Skicka en rättelse