Det kommer kanske inte som någon större överraskning men i det senaste numret av Game Informer står det att spelet redan har varit under utveckling i ett år. Tidningen hade bland annat detta att säga:

Our sources tell us that the next instalment in this series has been deep in development for around a year. It's highly unlikely that Nintendo would release two Zelda games a year apart, but don't be surprised if this game comes up sooner than you think.

skulle inte TP vara det sista som släpptes? 12/12 Nja, då hade ju skyltarna varit tvungna att vara skrivna på engelska. Inte i det fina hylianska språket ;) Det är möjligt att det är så enkelt, men långt ifrån självklart. Ifall det är så är det bara Nintendos hype-maskin som varit igång vid det första... 11/12 Det är väl ganska självklart vad de menar. TP är ett GC-spel som portades, nästa spel blir helt och hållet gjort för Wii, alltså väldigt annorlunda. Precis som Zelda OoT var anorlunda mot tidigare spel. 11/12 Nej usch sen kommer massa störiga personer och förstör.:| 11/12 Jo ni har faktiskt rätt om rösterna, det våre lite riskabelt. Men en sak som jag verkligen stör mig på är att de fortfarande använder "midi" som ljudformat, dags att byta kanske? ;-) 11/12 du har redan ett penga system och bossar och hydra att resa runt på och 4 olika raser att välja på bara sätt in ett lvl system och så har du grymt mmo 11/12 Röster skulle ju vara lite väl riskabelt... dock hade jag gärna sett att man slapp trycka på en knapp för att läsa skyltar å annat... det känns bara irriterande att behöva göra det i dagar som dessa... tänk om Wii bara hade varit något kraftfullare..... 11/12 Nej, inte röster i ett zelda spel. Hade passat lika mycket som en sex-scen mellan Mario och Peach. 11/12 Finns väl inget i Zelda som passar för mmo? Bra singleplayer spel som Zelda och dylikt ska stanna som singleplayer spel för det är just därför dem är bra, med möjligen ett coop läge. MMO förstör mer än vad det ger när bra singleplayer spel görs om. 11/12 Om dom bara kunde lägga in röster i spelet och sluta använda sig utav midi så skulle det kunna bli hur grymt som helst :) 11/12
Skicka en rättelse