<img align="right" src="http://xtrmntr.fz.se/fz/nyheter/shambler.gif" width="69" height="100" border="1" hspace="5" vspace="5"></img>Även om uppslutningen inte är lika stor som när det begav sig är #Quake likväl ett av spelhistoriens viktigaste alster. Bland annat är det själva upphovet till den sajt du just nu befinner dig på. Tidigare i år fyllde denna #id Software-klassiker tio och när FZ denna vecka gör detsamma passar det väl bra att ta ett par retromatcher.

Lämpligt nog har vi slängt upp ett par Quake-servrar där du kan testa om aimen fortfarande sitter där den ska. Om du glömt hur man gör hittar du utförliga instruktioner på följande adress (som även finns länkad till i vänsterspalten):

Ja, du har nog rätt i och för sig, jag lär väl bli rätt så ägd om jag ger mig ut på en qw-server nu. :\ Vi ska se om inte några av oss gamla swemobbare kommer att hoppa in på nostalgiservern här framöver. /LeoN_sWeMoB 14/12 Är rädd för att det hade blivit alltför tråkigt då en del spelare är såpass skickliga nuförtiden att de inte ger andra en chans med såna settings då de väl får en RL. :) 14/12 Weaponstay vad är det för trams /me mumlar nått om bortklemmade ungar ;) Ska det vara en riktig nostalgitripp så ska självklart weaponstay vara avslaget precis som quake lirades de första åren, med camperfester och weaponspawn timing :) /LeoN_sWeMoB 14/12 me to, hoppas de blir likadant med q2 nästa år då:) hade mycket kul på fz:s gibfest servrar :D 13/12 Är det bara jag som har sketaliten text till vänster i Opera? 13/12 En idé är att skippa NetQuake-servern (då det ändå suger), bränna krutet på en FFA-server med banor från bara första episoden (inga DM-maps ens) och sen rekommendera fQuake-paketet till det. :) 13/12 Vettiga sidor att besöka om ni är intresserade av att spana in QW lite mer är: http://www.quakeworld.nu/forum - Forum http://qw.fragzone.se/eql - 4on4 liga http://www.besmella-quake.com - Nyheter http://www.duelmania.net - 1on1 turnering (DRAR IGÅNG I... 13/12 Var är CTF servern? :D 13/12 I second that! :up: 13/12 Weapon stay är ett måste för Gibbfest, men det är lika bra att vänja er gubbar vad gäller icke-weaponstay ;). För sen när det är "real-deal" så försvinner det :P. spiken : vet hur det känns haha 13/12
Skicka en rättelse