Enligt EA/Dice har de löst nätverksproblemen som drabbat pc-spelarna av Battlefield 3. Ändå väljer man att i eftermiddag stänga ner servrarna under en timme för att förbättra stabiliteten.

Skyhöga betyg till trots har problemen med anslutningen till #Battlefield 3-servrarna gjort många fans besvikna under den korta tid som följt sedan releasen. För att göra en lång historia kort: det har för många varit omöjligt att spela en av årets mest efterlängtade titlar.

Enligt den officiella Facebook-sidan berättar man att "nätverksproblemen som påverkade pc-spelarna har lösts". Man kommer ändå att stänga ner servrarna mellan klockan 16 och 17 i eftermiddag (det vill säga, om sju minuter) för att förbättra stabiliteten för samtliga plattformar.

Det ska bli intressant när och hur bra de kommer lösa rubberbanding-problemet... Det känns som ett rätt seriöst och svårt problem..? Man skjuter ju sig själv när Teheran Highway drar igång, riktigt tråkig att spela nu pga rubberbanding. Det verkar som... 31/10 Ja det dras jag också med.. mkt underligt :) 30/10 Som tur är så har jag väldigt lite problem... Förutom det där jäkla gröna flimmret som dyker upp ibland på vissa banor. 30/10 Problemet är långt ifrån löst. Har precis samma problem som jag hade på release, jag blir disconnected, kickad av admin och har -ofta- denna "rubberband"-effekt. Det är undermåligt, patetiskt. 30/10 har fortfarande bara kunnat spela en runda sen skiten släpptes, connection lost to server hela jävla tiden 30/10 Har inte kunnat spela muliplayer sedan realese får bara your connection to server timed out på PC. Man unrar ju om dom fixar det snart:( just nu är det ett av minna sämsta köp:( 30/10 Haft samma problem som många andra. Läst massa posts om det på nätet. Man försöker gå in på en server eller spela singel player. BF3.exe startar i typ 3 sec sen försvinner den igen om man har "processer" uppe där man kan se vad som körs.. Testat att let... 30/10 bf3 kan vara det sämsta skiten som någonsin släppts. Hade precis samma problem vid bc2 release. Kan dom lära sig nån jävla gång ? 30/10 jag ökade voltage till mitt skitgraffe (gts 450) och det slutade krascha, via msi afterburner. Hoppas jag inte gjort något skadligt då jag är amatör :> 29/10 Skapligt förbannad man blir. Har kört MP i ca 30min på 48 timmar. Varje server jag försöker gå in på så står det "your connection to the server has timed out" hela tiden. Blir så trött!! 29/10
Skicka en rättelse