Den senaste utvecklardagboken snackar om hur vapensystemet skiljer sig från tidigare titlar i serien. Det handlar om att skjuta saker varefter du får nya sätt att skjuta saker på.

#Call of Duty: Modern Warfare 3 släpps om några få veckor och du som kommer spendera ett hutlöst antal timmar på lirets onlinedel undrar säkerligen hur det kommer påverka din upplevelse. Senaste utvecklardagboken skvallrar om hur varje vapen går upp i nivå i sig, varefter de låser upp speciella förmågor för specifika vapen. Skjut på saker så får du nya sätt att skjuta på saker på är nyckeln.

[video=10085]

OMFG!!!! Precis på samma sätt som du får nya saker i BF3!? Fan va kasst BF3 är! Man får bara saker för att skjuta nåt 1343487345735 tusen gånger! NO SKILL NO SKILL I BF3!!! Jävla P12:e spel det där BF3! Allvarligt talat, varför ska det BF3- (clusterfuck... 04/11 Hehe. :) 31/10 Galet lol! :D 31/10 Samma här fast tvärtom. Tycker CoD är fruktansvärt enkelt, även om jag bara lirar ett par tre matcher i veckan.. Samma i BF3, om mitt lag suger balle och vi kommer att förlora så kör jag på min k/d ration alternativt rankar upp som fan men det är inte... 31/10 http://resource.mmgn.com/pwnage/user_23443_3L28L9MH.gif 31/10 Kan i alla fall hoppas att det inte blir lika buggigt som BF3 när det släpps.. 31/10 Hur kan man bråka så mycket om huruvuda ett spel är bättre än ett annat? Ni är för gulliga. De enda som inte bråkar är spelutvecklarna. 31/10 Är det bara jag som tänker att de verkar tagit inspiration ifrån inception? Ett perk i ett perk i ett perk 31/10 Om din definition av fanboy är man försöker rätta andra när de har fel, så då är jag nog en fanboy. Som jag sagt många gånger tidigare, jag har inga problem med att man föredrar andra spel framför CoD, jag spelar själv många andra spel hellre än CoD.... 31/10 Må hända att du ha rätt i många punkter men du är en sjukt spydig människa, lär dig diskutera mer normalt. Jag syftar inte bara på det inlägget jag Citerade utan i övrig i alla trådar du skriver i. Har för mig att du skrivt någon annanstans att vissa... 31/10
Skicka en rättelse