Överallt kan du få tag på skräckinjagande lir till lägre priser, vi ger dig några länkar och whatever random words.

En gång för länge sedan plitade undertecknad ihop listor med en jäkla massa deals, varje helg. Nya tider, nytt land (för mig) och nya möjligheter. Nu är det Halloween och för att skrämma skiten ur mig själv är det dags för att lista lite tips på platser att inhandla spel, om du nu inte skulle vara för upptagen med exempelvis #Battlefield 3, #tidernas vackraste whatever eller #Uncharted 3: Drake's Deception.

GamersGate, Steam, Impulse och Direct2Drive har alla realiseringar av mängder av varor, där de två förstnämnda sajterna/distributörerna ändå sticker ut. Det är många titlar som gäller och vi räknar med att du tipsar om de absolut hetaste.

Är du sugen på lite äldre skräckisar rekommenderas Good Old Games. De kör på i sitt retrotempo och njuter av livet.

Annars har Green Man Gaming en rea och missa inte att de i princip alltid har koder som sänker priserna än mer.

Vad köper du den här helgen? Vad gör du den här helgen? Vad gör du inte den här helgen som du potentiellt hade gjort om du istället hade gjort något annat än det du gör?

Köpte första Resident evil på rea (45 kr) på PSN. Såg just nu helt plötsligt att första Silent Hill hade hittat dit också. Pratar alltså om PSN här i Europa. Men allt lär nog skjutas upp när det det vankas Uncharted 3! 31/10 Jag köpte sex spel den här gången för under 100:- Det är billigt, förra året köpte jag 100 spel på STEAM, bra rea-priser. 31/10 Första reaktionen: http://tinyurl.com/63nwkwb Inte för att jag är så förtjust i Steams vanliga priser (jag köper oftast från www.ultimatumgamekeys.com för att ha råd), men reorna är banne mig oslagbara! Måste bara älska Valve för det. 31/10 Tackar för den, grym sida! 30/10 Brukar köpa mina PS3-spel från Zavvi.com, oftast till halva priset, om man jämför med Sverige. 1 pund på frakten. Får hem spelen ungefär en vecka efter jag beställde dem, men det är det värt. 30/10 Bra deals! Kan inte bestämma mig om jag ska köpa bf3 för 213kr på g2play, rage för 150kr eller köra på stalker-paketet+vampire the masquerade :) 30/10 Jag har köpt "Dead Horde", "Nation Red" och "Silent Hill Homecoming" på Steam denna rean. Dead horde och Nation red är ju för COOP, dom är ju extremt billiga desutom :) Silent Hill spelet är mest en chansning, inte testat det än och det verkar ligga på... 30/10 Asch, blir inget reaköp den här högtiden, månadens sista sparslant gick till Battlefield 3 :/ Men mot vintertiderna så ;) 30/10 Capitalism Ho! 30/10 :)...jag säger inget.....lovade Sebastian att sluta. 30/10
Skicka en rättelse