OBJECTION?! Eller?!

I februari nästa år är det japanesisk filmpremiär för Gyakuten Saiban, vilket är just japanusiska för #Phoenix Wright. Filmer baserade på spel, såväl som spel baserade på filmer känns inte sällan som dödsdömda redan från start, just för att det historiskt sätt inte riktigt sett ljust ut för hur själva konceptet utvecklat sig. Ett nytt klipp har dykt upp från Phoenix Wright-filmen, så det är upp till dig att döma om det skulle kunna vara av intresse för dig. Du vet, alla är unika individer.

Om du skulle vara en av de lyckligt lottade som förstår sig på japansiska får du gärna berätta vad de säger. Om du däremot inte förstår dig på det är du mer än välkommen att bidra med en gissning i kommentarstråden.

Dom säger inget intressant. En kille i panelen påstår sig vara med i filmen, och alla sitter bara och undrar om han talar sanning eller inte och försöker hitta honom i de olika klippen som visas. 31/10 Japan kan inte göra film längre och kommer nog aldrig kunna göra det igen heller. Dom är så fulla av klychor och stereotyper tagna rakt ur animé att det är skrattretande hur någon skulle kunna ta det på allvar. 31/10 Har dock en ps3a men jag gillade fan den stippen haha! Tack för humorn ^_^! 30/10 ROTFLOL! Så skön :) 30/10 jag gillar snubbarna i vänstra hörnet, WTF ? alla jävla program i Japan har C-kändisar som sittero kommenterar allt. Så jävla störande. 30/10 Det är något roligt med din post. NU När jag skriverä r klockan 02.43. Mitt inlägg hamnade före ditt som skrevs 02.55 (något liknande där) mitt inlägg som är före ditt skrevs 02.40 men du skrev ditt inlägg före mig. STÄLLA OM KLOCKAN FUCK'S SHIT UP 30/10 Nej det får han inte. Inte på själva mordplatsen. Området kan du gå runt och kolla runt hur du vill. Stämningen är blandad, många karaktärer är skämtsamma (precis som i en anime) medans det samtidigt är rätt seriöst mellan andra om man så säger. Som sag... 30/10 Låter kul, men en advokat får väl inte undersöka fallet utanför rättegången...eller gäller det kanske bara juryn? Kan läsa din recension imorgon om jag hinner (sent nu) men en liten fråga tills dess. Hur är stämningen i spelet? Är det en humoristisk stä... 30/10 Hehe får mig att tänka på den här http://lolbot.net/pix/3600.jpg Stämmer väl inte längre men fortfarande hilarious xD 30/10 För övrigt verkar det helt okej. Skulle nog passat bäst som en Anime skulle jag tro. Allt pekande och skit är roligt i spelen och MÖJLIGEN i en anime men i en spelfilm?:O 30/10
Skicka en rättelse