Capcom meddelar när du ges möjlighet att försöka dela upp Leon S. Kennedy i små, små delar. Till konsol.

I #Resident Evil: Operation Raccoon City slåss du för första gången på Umbrella Corporations sida, vilka kort och gott skapar mutationer på burk för fett med cash. Det är en kooperativ titel där du bland annat ges möjlighet att ge tillbaka på Leon S. Kennedy för att han aldrig blev förbannad på Ashley i #Resident Evil 4 för att hon gick alla på nerverna. #Capcom har nu röjt att spelet släpps 20 mars i USA, vilket vi tolkar som att det släpps någon dag senare på våra breddgrader.

Så typ kring slutet av mars alltså.

Fast detta gäller bara till konsol, Windows-anhängare får å sin sida vänta till ett senare datum. Detta skulle säkert kunna klassas som vuxenmobbing, ett fenomen som existerar men få benämner.

(Bildtext: Här har vi ärketönten när han försöker se cool ut men misslyckas.)

Jag älskade RE5-spelet, det var underbart, kanske inte nyskapande, men grymt bra imo. Det jag saknar, i spel som de här, särskilt när det är så öppet, som detta verkar vara är... CUSTOMIFUCKINGSATION! De föregående i serien hade iaf "lore" att jobba eft... 26/11 +1 Tyvärr fick inte RE heta Biohazard i Europa då ett Bobby Kotick girigt band trodde dom ägde hela ordet >.< 31/10 Jag rår inte för det. Jag tycker det är sämsta titeln. Titeln passade in på första spelet o jag tyckte det var en grym titel till ett grymt spel då det kom ut. Men nu när jag mognat så låter det så jäkla töntigt, (fnissar när jag hör resident evil), sam... 30/10 De vanliga RE är konsolspel ja, men det här ska vara ett fps, det är nog så han menar 30/10 Snälla ? snarare vill de maximera antalet sålda spel för att maximera vinsten för produkten. 30/10 Tror att det blev något fel här, eller så förstår jag inte ironin. RE är gjort för en handkontroll, därav ett konsollspel. 1. Spelare som inte har en konsoll eller rätt konsoll vill också ha spelet.. 2. Capcom är snälla och gör spelet till PC, alternati... 30/10 Vi är långt före vår tid, vi som sedan länge insett att konsollportningar är cancern som dödar PC-spelandet. 30/10 Inte ens när helvetet fryst till is och grisar flyger med drakvingar, människan uppfinner rymdfarkoster som reser snabbare än ljuset osv... 30/10 Troll? 30/10 Ännu ett konsollspel till PC alltså. När ska de lära sig att det är som att släppa FPS på konsol... 30/10
Skicka en rättelse