Ett glödhett filmklipp som visar upp intro-sekvenserna och karaktärsskapandet har läckt ut på nätet.

Bara en och en halv vecka kvar tills #Skyrim-släppet, men för er som bara inte kan hålla er kanske den här läckta Kotaku-videon kan stilla begäret. Det handlar om 23 minuter från spelets intro-sekvens samt karaktärsskapandet, och filmen laddades ursprungligen upp på youtube innan den plockades ner av oklara skäl (förmodligen för att #Bethesda blev sura).

Så, klicka här om du inte är rädd för spoilers. Eller här. Eller här.

HÄR går också bra.

The Elder Scrolls V: Skyrim släpps den elfte november till pc, Xbox 360 och Playstation 3. Filmklippet kommer från Xbox-versionen.

Grafiken är rätt så nice ändå men den är konsol anpassad verkare som men cool. I CANT BLOODY WAAAAAIT! 02/11 Varför skulle jag bli besviken om spelet var bra? Jag hoppas Bethesda lyckas med Skyrim, men jag är skeptisk. 01/11 Det sa jag inte, dock. Mainstoryn läste jag kommer ta ca 20-25 timmar, sen har du sidoquests, dungeons, achievements, factions. Och glöm inte omspel med andra raser och klasser! 01/11 tror inte att röstskådisar och onaturliga animationer kommer att ändras särskilt mycket ... det är ju Bethestas grej liksom 01/11 Jadå, jag är helt och fullt övertygad om att en av oss kommer att bli besviken och att det inte kommer att vara jag. Har du sett något av det släppta videomaterialet från senare versioner av spelet? Antagligen inte, i så fall skulle du ju inte gnälla. 01/11 Tror du själv på det där? Bered dig på besvikelse. 01/11 Till alla de som tvivlar: har ni sett någon av de gameplay-filmer som släppts mer eller mindre officiellt? Där kan man ju lätt se hur spelets grafik kommer att se ut på riktigt - att det ser ut som en säck skit är väl inte helt konstigt om det rör sig... 01/11 Pete Hines twittrade att det bara var alpha eller beta-footage så jag är inte orolig över grafiken ;) 01/11 Skall mer till än ett tjuvfilmat 360 intro för att få mig att tappa sugen det skall jag lova. Men visst fasen såg det sumpigt ut. Oh well, om 10 dagar vet vi besked. Själv ser jag verkligen fram emot Skyrim och den här gången var jag till och med vis... 01/11 Jag vet att Grafiken ser dålig ut nu men tänk efter lite också om han som laggt upp videon kanske har en skitdålig kamera och inte har på högra settings heller man kan tänka lite så också inte tänka på det dåliga sättet 01/11
Skicka en rättelse