Det populära minispelet från Final Fantasy VII är tillbaka – gör dig redo för chocobo-racing!

Ett av de mest populära minispelen i #Final Fantasy-seriens historia torde vara chocobo-racen vid Golden Saucer-området i #Final Fantasy VII, så därför är det trevligt att höra att #Square Enix återinför inslaget i det kommande #Final Fantasy XIII-2. Men det är inte helt sig likt.

De nya chocobo-racen blir minispel som kan spelas i kasinon. Det finns fem svårighetsgrader som ger successivt bättre priser, och genom att uppnå särskilda kriterier får du delta i hemliga race.

Liksom tidigare är det chocobons snabbhet och uthållighet som är de viktiga attributen att hålla reda på.

Två sköna klipp som visar hur det var då det begav sig 1997 kan du se nedan – satt du också och "resettade" konsolen i timtal i jakten på den perfekta guld-chocobon?

Sjukt snabb chocobo!

Helkass chocobo

Final Fantasy XIII-2 släpps tidigt nästa år till Playstation 3 och Xbox 360.

Va överdriver? Tyckte han det var väldigt roliga så tyckte han la det :S 03/11 *sigh* Jag känner inte att väldigt roliga och oändligt mycket ens är i samma liga, men det var inte riktigt det som var poängen. Du försöker få det till SKILLNADEN mellan de två spelen är oändlig mycket när vi snackar om två väldigt lika spel. Det är... 03/11 Jo, det var definitivt onödigt tillkrånglat jämfört med sin föregångare. Ja, båda var simpla att förstå. "Jag tyckte båda var väldigt roliga" - överdriv mindre nästa gång, tack. 03/11 Onödigt tillkrånglat var det ju definitivt inte. Båda spelen är ju otroligt simpla att förstå och jag vill minnas att jag tyckte båda var väldigt roliga. Har väldigt svårt att se hur det kan vara OÄNDLIGT MYCKET tråkigare när spelen är så lika dessutom.... 01/11 Jag resettade inte spelet en enda gång, jag hittade en guide på hur man fick den nedrans guld-chohobo'n. Var inte helt enkelt för det ;) 01/11 Nej. Kortspelet i 9:an var onödigt tillkrånglat och oändligt mycket tråkigare än 8:ans. 01/11 Låter kul allt det där, med chocoboos och Pokemon-monster, fast nu kan jag inte sluta störa mig på de nya huvudkaraktärerna. Önskar de hade haft allt detta i det första spelet istället... 01/11 är inte kortspelet från Final Fantasy IX bättre isf? Har för mig det är en uppdaterad version av åttans. var ett bra tag sen jag spela VIII nu så jag minns inte om där var några jättestora skillnader 01/11 Vad är det du har spelat? Jag tvivlar på att du har spelat 15 timmar av detta spel eftersom det ännu inte har släppts. 01/11 Jag har spelat 15 timmar och inte hört talas om något chocobo race, när fan kommer det? 01/11
Skicka en rättelse