Med 5 miljoner sålda ex på en vecka är Battlefield 3 det snabbast säljande spelet i EA:s historia.

På en vecka (lägg på minnet att #Battlefield 3 släpptes i Nordamerika redan på tisdagen) har #Dices stolthet sålt i imponerande 5 miljoner exemplar. Detta gör spelet till det snabbast säljande i EA:s historia.

Efter det inledande debaclet med servrarna passar man också på att berätta att stabiliteten den här helgen legat på ungefär 98,9 procent. Uppenbarligen har en del lyckats ta sig online eftersom utvecklarna bland annat registrerat över 67 miljoner förstörda fordon sedan starten (kör försiktigt!).

– Från Tokyo till Los Angeles, Sydney till London, så har miljoner av fans spelat under hela helgen – vi är överväldigade av den globala responsen för Battlefield 3, berättar Patrick Söderlund på EA.

Om du mäktar med att slita dig från multiplayer-festen väntar en chatt klockan 14:00 i eftermiddag med Patrick Bach och Anders Gyllenberg på Dice.

5 miljoner exemplar på en vecka för BF3 MW3 6,5 miljoner exemplar sålda under 24 timmar i Nordamerika och UK. Resten av världen är ej inkluderat... :) 11/11 gratis.... med ~FEM HUNDRA MILJONER i budget på reklam 02/11 jo den stoppar visst fusk har sett fuskare åka ut för den kommit på dom. Men den är fortfarande skräp då man själv blivit bannad för fusk när man aldrig röt ett enda hack till något spel som kör med pb. 02/11 Varför skulle jag fuska? aldrig gjort och kommer aldrig göra? skiter i att du sa att du bara var tvungen att säga det. Det är lamt att ens dra upp den "roliga" anklagelsen att det är därför man åker ut m.m 02/11 Bästa "flyg"fysiken hade helt klart BF1942. Tycker iaf att BF2 var ett stort skämt i och med att fordon uppstår som en uppenbar stor ruta på din skärm utan nån form av input mer än att du växlar över till bomber. Annars var det helt ok att flyga. Specie... 02/11 Om man bortser från de första dagarna har det funkat bra, jag har också drabbats av frys som totalt hänger datorn vilket inte hänt med något annat spel eller applikation. Efter att ha läst lite insåg jag att det nog beror på brist på grafikminne. Jag... 02/11 Grymt bra spel ju buggarna som finns just nu stör jag mig inte speciellt mycket på förutom att spelet kan krascha nån gång då och då men inte ofta alls sen att servrarna kan lagga lite allt kommer ju fixas inom kort tid dessutom. Ni som hatar spelet kan... 01/11 Nu har dom sina pengar dom giriga n00bsen på DICE och EA, dom ljög och hypade skiten till skyarna, vad fick vi? Ett buggit jävla BFBC3 med Jets, lagg och rubberbanding... Grymt besviken, 3 banor som går att spela några dagar till, resten är ju rena rama... 01/11 inge problem med PB , funkar smärtfritt för mig i alla fall. 01/11 Punkbuster stoppar inte fusk, däremot krånglar det med lagg och disconnects och mycket annat. Det är bara skräp. 01/11
Skicka en rättelse