Om tio dagar är det dags för årets kanske största rollspel att se dagens ljus. Den nya trailern ger dig en inblick i arbetet med Skyrim och visar upp nytt, tjusigt gameplay.

Trailern – med det något krångliga namnet, "Behind the Scenes of Behind the Wall: The Making of Skyrim" – visar nytt, fräscht gameplay och låter några av de namnkunnigaste utvecklarna att komma till tals. Filmen är ett smakprov av en längre dokumentär som kommer att finnas i samlarutgåvan av spelet.

#Skyrim släpps om tio dagar, det vill säga den 11/11/11.

[video=10110]

Märkligt nog så störde jag mig jämt på det i old school lir som Might & Magic, Eye of the beholder, Baldurs Gate osv... Sedan när man får göra som man vill så väljer jag med flit att spela som det var förr... Jag har blivit fantasykonservativ på gamla... 02/11 Aha! Jag förstår, du gillar den gamla skolans fantasy regler. En magiker ska inte kunna bära tunga rustningar, en barbar ska inte vara så smart o bara kunna vifta runt ett sorts vapen som inte kräver så mycket finess osv. Sist jag körde så var i NWN om... 02/11 Det skulle vara häftigt om det fungerade i praktiken. Jag skriver så för jag tvivlar på att man kan lira Skyrim någorlunda effektivt på det sättet. Hoppas kan man ju :) 02/11 Ett stort, va? Du vet väl om att Oblivion och Skyrim ingår i samma spelserie som är The Elder Scrolls. Och att Skyrim är uppföljaren till Oblivion? På dig låter det som att du försvarar Oblivion. Du gör ett dåligt jobb med det, men ändå så gör du det,... 02/11 Blir till att jaga rådjur i dem gröna skogarna och björn i dem lite mer norrut, kanske till och med någon kanin eller liknande smådjur för att sedan sälja päls och kött. Det är så jag planerar att få ihop min inkomst. Vem vet, jag kanske möter någon ann... 02/11 Stort lol på dig. Visste inte att du redan spelat klart spelet 9 dagar innan release. 02/11 Inga hemligheter, jag föredrar att tänka på magiker som fantasyns vetenskapsmän som löser problem med hjärna istället för muskler. Så när jag spelar magiker i fantasyspel så testar jag alltid om det är möjligt att skippa vapen och rustningar... Så här... 02/11 Oblivion är både snyggare och har bättre flyt + att det är större, skyrim ligger på 3.8gb så satsa på PC det landar på 2-3skivor, konsollen blir ni besvikna på! Bara ett heads up, bättre lägga pengarna på bra spel än att gynna dem dåliga! OBLIVION imo 02/11 Vill du motivera varför du ska köra en Altmer samt endast magi? Jag menar, det låter som på dig att du vet nåt hemligt? Typ, en som kan alla magier kan oftast klara av problem på olika sätt? Eller en Altmer är accepterad överallt? 02/11 Inget smygande. Stort svärd i ena handen läskig magi i den andra 02/11
Skicka en rättelse