Dice säger att av alla miljoner spelare som just nu avnjuter Battlefield 3 så är det bara ett "fåtal" som fortfarande lider av tekniska problem.

– Dice-teamet, såväl som många av EA-grupperna som stödjer denna historiska lanseringen, har jobbat dygnet runt, skriver Dice-chefen Karl-Magnus Troedsson på Battlefield-bloggen.

Han skriver också att av alla de miljoner som köpt #Battlefield 3 så är det bara ett "fåtal" som fortfarande lider av tekniska problem.

– Vi har fått ut ett antal server-uppdateringar den första veckan som har löst ett antal av de värsta konnektivitetsutmaningarna, och vi har snabbat på utrullandet av antalet hardcore-servrar.

De fem huvudgrejer Dice prioriterar just nu är quick matches, squad joining, fuskförebyggande åtgärder, server-underhåll och Origin-autentisering.

– Medan autentiseringsproblemen lösts har vi utökat vår konsumenttjänstservice exponentiellt för att försäkra oss om en smidigare upplevelse framöver, säger Karl-Magnus Troedsson.

Har du några problem med Battlefield 3 just nu, eller funkar allt som det ska?

Battlefield 3 är riktigt bra bara att jag har ett problem. När jag försöker connecta till en server så stängs laodingscreenen ner. För att komma in på en server måste jag försöka minst 15 gånger vilket är frustrerande och om jag kommer in in stängs serv... 10/11 Origin är det sämsta jävla skit som producerats på ett bra tag... får password not valid. Trots jag kan logga in via web med samma och det funkar. Och sen när jag skall updatera game manager... står det still och efter 40min pallar jag inte vänta längre... 03/11 http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/91bc4b78-bb09-45ae-b830-b029a92520f8/Another-PAK88-Server/ Välkomna. (uppgraderas till 64 spelare asap) 03/11 Kör på PS3 och ärligt talat laggar spelet isönder, har bra uppkoppling och inget annat igång. Men gubbarna hackar fram, jag får springa samma sträcka 3 gånger ibland. Informationen på skärmen försvinner (HUD delen, vapen, flaggorna, kartan, squad) Så... 03/11 Jo jag upptäckte det efter jag skrev. Dock ett väldigt omständigt sätt att unbinda knappar upptäckte jag, eftersom jag måste unbinda alla knapparna när jag försöker få joysticken att funka. Min Xai vill den inte binda mittenknappen på iaf. 03/11 Spelet fungerar säkert bra (eller kanske inte när man läser ovan). Mitt problem har varit med Origin som inte vill fungera trots timmar av troubleshooting. "Nätverket Origin kunde inte nås, kontrollera din nätverksanslutning och försök igen." kan säga... 02/11 mitt funkar klockrent nu iaf !! 02/11 Krascherna vet jag inte mkt om än men rubberbanding märkte jag inte av öht idag när jag spelade på en webhallen server, den kändes riktigt snabb och fräsch för en gångs skulle också! Många som har Green Flickering än också.. 02/11 Knappt några problem alls och installationen gick felfritt. De enda problem jag råkat utför några få gånger är ¤ "Kicked by Administrator" (Punkbuster uppdatering löser det) ¤ Rubberbanding (1 av 10 servrar verkar ha det) ¤ Senaste matchen man spelat... 02/11 PC här, och både jag och mina vänner har MÅNGA problem... 1. BF3 hänger sig efter varje match, kanske 2 av 20 får jag se stats etc och måste joina om 2. Battlelog uppdaterar sig inte i realtid dvs, invites osv skickas ej utan vi får f5 för att se saker... 02/11
Skicka en rättelse