Spelet som gett hardcore ett ansikte har skeppats i 1,5 miljoner ex världen över.

Mer än 1,5 miljoner exemplar av #Dark Souls har skeppats ut till butiker runt om i världen. Flest har landat i Nordamerika (620 000), följt av Europa (470 000) och spelets hemland, Japan (370 000), där det anmärkningsvärt enbart släppts till PS3.

Detta säger i och för sig inte hur många ex som har sålts men mycket talar för en miljonsuccé, precis som i fallet med den andliga föregångaren #Demon's Souls, och skulle därför mycket väl kunna bädda för en tredje del.

Vi gav Dark Souls högsta betyg och just nu ligger FZ-medlemmarnas genomsnittliga omdöme på detsamma. Tycker ni att spelet är värt sina höga siffror och stora hyllningar?

En patch på G (http://www.co-optimus.com/article/7180/dark-souls-future-looking-bright-ships-1-5-million-copies-patch-is-live-today.html) i alla fall, med lite exploit/bugfixar och annat... 04/11 sjukt bra spel men deras QA avdelning borde avskedats. Finns en glitch där man får oändligt med själar som många använder för att griefa andra. Det finns även glitches som gör att bossar dör utan att man rör dem samt de ökända fps dropsen. 03/11 Förmodligen är du som många andra som köpt DaS ganska bra på spel. I DaS straffar dem dig med en gång för dina misstag och hårt, inte alla spel som gör det på samma sätt och samtidigt är "fair". 03/11 Jag förstår inte varför alla hävdar att detta spel är så svårt. Nu har jag ju inte spelat det så otroligt mycket men av vad jag har provat så tyckte då jag inte det var så mycket svårare än andra spel idag (när man spelar på hard eller motsvarande). 03/11 Härligt spel med sköna utmaningar! Har råkat välja en hmm spelstil som kan kännas lite småjobbig ibland, 100% närstrid med ett 2h-svärd, ingen magi och inga avståndsvapen, och ingen assist från andra spelare (kör bara offline). Man får i alla fall rätt... 03/11 Personligen blev jag väldigt besviken på den "öppna" världen. tyckte det i sig känns som Demon's souls fast mer linjärt. istället för att man går till nexus och sen teleportations in i instanser, så var "nexus" ihopsatt med alla instanser. Hade gärna... 02/11 tror samma sak, tog 25 timmar för mig trora att runda första gången, men som sagt, jag visste från start vad jag skulle göra, och man kände igen många fiender, så man visste hur man skulle handskas med dem. dessutom var de flesta bossar ganska simpla,... 02/11 Spelar man Darks först så upplever man nog Demons mycket lättare, och tvärtom. För i grund och botten är väldigt mycket likadant, kan man ena kan man det andra. Jag tyckte också Darks var lättare, men det berodde på att jag visste vad jag gjorde från... 02/11 Det blir att skaffa båda ds spelen efter jul, efter att ha läst så många positiva reaktioner på spelen så blir det svårt att låta bli :) 02/11 Jag har spelat i över 90 tim har nu level 82 otroligt beroendeframkallande spel försakar min familj en del. Ska snart byta gubbe till pyromancer(är Deprived nu me bla Zweihander divine level9) vare sig jag klarar spelet eller ej :) 02/11
Skicka en rättelse