Activision bjöd in porrstjärnan Kim Holland till ett VIP-party för Modern Warfare 3. Sedan upptäckte utgivarna vad hon jobbade med – då fick Kim inte vara med längre.

Den holländska porrstjärnan, Kim Holland, bjöds in till ett VIP-partaj för #Call of Duty: Modern Warfare 3 senare den här månaden. Men när hennes "exotiska yrke" uppdagades fick #Activision kalla fötter och drog tillbaka sin inbjudan.

Kim Holland, ett stort fan av serien, var överlycklig när hon fick veta att hon var inbjuden till den stora festen. Gästerna skulle få varsitt ex av spelet och en sprillans ny 360-konsol, men så långt kom alltså aldrig Kim. Hon fick ett brev från arrangörerna av festen där de "tyvärr" lät meddela att "representation från vuxenunderhållnings-branschen inte var önskvärd" och således får Kim stanna hemma.

På sin blogg spyr hon galla över hyckleriet. Kim menar att det verkar vara okej att göra spel där man mördar men att är något fult och smutsigt med människor som älskar med varandra.

Enligt Kotaku vill Activision inte kommentera historien.

Jag tänkte väl det... 04/11 Det visar inte att du ljuger men dock att du inte vet vad du pratar om. Jag sitter med mobilen och det tar tid att använda citat. Jag anser(och om du ser dig omkring ser du att många delar den åsikten) att du inte vet vad du pratar om och om du orkar... 04/11 Nina? Vem? Kom igen, var lite tydlig med vad du pratar om! Använd citatfunktionen och sluta göm dig bakom fega insinuationer. Jag kan inte se någonstans där Calle påvisar att jag ljugit eller "inte vet vad jag pratar om" här. Snarare att han bekräftar... 04/11 Se nina och Calles tidigar svar till dig 04/11 Var konkret istället för att vara så feg. Ange exakt vad jag ljugit om eller när jag inte "vet vad jag pratar om", tack. 04/11 Säger den som sprider lögner och inte vet vad han pratar om vilket bevisas med all önskvärd tydlighet av dina kommentarer här 04/11 Men det beror självklart på mängden information som faktiskt existerar om varje spel och du använde ett exempel som jag ansåg var felaktigt och ville skjuta ned. Sen är de flesta på FZ mer intresserade av BF3 än MW3(ingen fanboyism, bara fakta) och man... 04/11 Har du problem med läsförståelse? Jag klagade inte på mängden BF3-nyheter, jag klagade på hur inkonsekvent FZ var i rapporteringen mellan spelen. Jag håller HELT med. Förutom att jag, till skillnad från dig, anser att en artikels kommentarsfält är ett... 04/11 IGN streamade BF3 och någon nyhet om det fick vi inte på FZ. Håll käften om du inte vet vad du pratar om. Klaga på för många nyheter om BF3 får du göra när du har anledning att göra det 04/11 Men för fan, vad hände med moderatorerna som såg till att trådar inte gick offtopic, kan ni snälla hålla er till ämnet StrongBad med följe som verkar ha en verbal BDSM-session om FZ's objektivitet och BF3's nyhetsvärde. Snälla, det finns andra forum för... 04/11
Skicka en rättelse