Mänskligheten hotas på nytt i lanseringstrailern för Halo: Combat Evolved Anniversary. Gör dig redo för ännu en vända med Master Chiefs debutspel!

Inte långt kvar nu – den 15 november dyker nyversionen #Halo: Combat Evolved Anniversary upp för att fira seriens tioårsjubileum. Är du redo för ännu en vända i Master Chiefs debutspel? Spana in lanseringstrailern nedan!

[video=10111]

Släpps de till pc nån dag köper jag de lätt :) 03/11 Varför är den skräp?! :( Jag tyckte det som lades till i Reachs multiplayer bara var positivt :) Det ända som stör mig är vissa tilllägg av vapnen, t.ex. den snabbare plasmariflen, som fyller mer eller mindre samma funktion som den vanlige, dessamma med... 03/11 En PC-version hade jag lätt köpt. Första spelet var ju det enda som faktiskt var bra. 03/11 Om du frågar mig så var det för att Bungie slängde allt krut dom hade på Combat Evolved! Man märker ju att kamoanjerna sjunker i epicness för varje del i serien, men multiplayern ökar bara....minus Reach som hade toksämst mp imo. Hade köpt det här utan... 03/11 MÅste ha!!! Varför kunde aldrig uppföljarna bli lika mystiska och spännande!? 03/11 Har ingen haft någon 360, har bara den gamla xbox som halo 1 inte går att spela på nu, enligt mig. Inte för att xbox:et är paj, nä nä, p.g.a. grafiken, ljuden, kort sagt allt. 8-] 03/11 För mig som inte spelat 1an (jag vet, skäms på mig) men på senare tid fastnat ordentligt för spelserien så blir detta grymt kul. Har tom införskaffat 2an till xbox så här ska det spelas kronologiskt vid släpp. Många timmar blir det :D 03/11 Halo CEA är ej en remake... Multiplayer är ju för fan i Reach? Hallå? Jag tycker Reach's multiplayer sög arsle jämfört med Halo 3's multiplayer. Reach's multiplayer består bara av 99% campers, och Reach var 75% tråkigare också förutom Forge som är förbä... 03/11 Skulle väl vara Reach motorn och den klarade ju av local coop. Halo: CE är ett riktigt bra spel. Var först med uppföljarna som de började flumma till det. Halo 1 utan local coop är kätteri dock.. 03/11 Jag hoppas det fortfarande är local coop ?, annars j***ar!! :) /mvh soyd 03/11
Skicka en rättelse