Trots att Uncharted 3 har hyllats för sin grafik menar Naughty Dog att det fortfarande finns mer kraft att hämta i Sony-konsolen.

Fastän att #Uncharted 3:s grafik hyllades i FZ-recensionen så menar utvecklarna #Naughty Dog att Playstation 3 har "ännu mer att ge". Men det är samtidigt oklart om Uncharted 4 kommer till PS3 eller till #Sonys framtida Playstation 4.

Enligt Naughty Dogs Richard LeMarchand "kändes det som att studion nästan drog full nytta av Cell-processorn" för att åstadkomma det "grafiska uppsvinget mellan Uncharted 2 och Uncharted 3", och för att göra ännu snyggare PS3-titlar i framtiden handlar det främst om att optimera Cell-processerna på ännu smartare sätt för att på så vis få ut ännu mer av PS3.

- kanske är jag som har din andra sko? vem vet. ;) 06/11 Någon är på krigstigen. 06/11 Uhu! 06/11 vilka ? ms röj och patiens ? 05/11 nej,det är pc idioter som betalar fullt pris för skit som inte är så bra det skulle kunna va.. 05/11 Gärna bundle UC4 + PS4=givet köp. Tyckte det var riktigt snålt av Sony när jag köpte PS3 att det inte låg det enda minsta lilla spel på konsollen från start. Fick vänta flera dagar på att köpa ett spel också. Något litet - det är i alla fall en spelkons... 05/11 [quote=Saarela81]grafisk kvalite alltid "hur man ser på det" eller "Beauty is in the eye of the beholder" /quote] Jaha se där, tydligen så är kantutjämning och högre upplösning nu subjektiva saker. Och för pirat argument. http://software.intel.com/en-us... 05/11 Spelar både ettan och tvåan parallellt, och trean blir köp också när priset kommer ned lite och buggarna fixade. Själva storyn spelar mindre roll och har ingen betydelse - det är äventyret/resan som är intressant. Imponerade vacker och spännande på alla... 05/11 Jag har hunnit lira en timme av UC1 och UC2 samlar damm tills vidare. UC3 är alltså snyggare? Det är ju sjukt, då jag tycker första är redigt vackert som det är! 05/11 Jag är riktigt oroad över de inlägg på Sonys forum om problem med - konsollen hänger när disken laddas - problem med att UC1 och UC2 plötsligt börjar mecka efter installation av UC3 osv. Riktigt skräp om de har en enda plattform att klara av - att inte... 05/11
Skicka en rättelse