I och med att den lilla multifunktionella kameran fyllt ett år firar Microsoft med att släppa Beta 2 av utvecklarkitet till Windows. Hurra, hurra, hurra.

För cirka ett år sedan släpptes Kinect till rörelsehungrande Xbox 360-fantaster världen över. Det tog inte lång tid innan allsköns individer fick Kinect att fungera till datorer, och det dröjde inte för lång tid innan #Microsoft tillkännagav att officiellt Windows-stöd var att vänta likväl. På Kinect-bloggen röjs att andra betaversionen nu finns ute, och att det officiella fullständiga kitet släpps tidigt nästa år.

Ser ut som om metro är en funktion huvudsakligen för pads. Och som det ser ut så ska nog Google och Apple ta sig en liten funderare. Tycker det ser mycket mer ergonomisk ut än både iOs och Android till pads. Annars ser Windows 8 nästan indentiskt ut med... 09/11 Har testat det själv. det går att stänga av :) 07/11 Jo jag har hört att det går att stänga så det är väl iofs inte någon större fara då. Min kommentar var spontant bara en reaktion på videon i länken och hur han visade att det skulle se ut. Metro-utseendet som är surfplatta-baserat och vad som såg ut att... 07/11 Blir troligtvis lite annan optik på PC-versionen för avståndets skull. 07/11 Windows 8 nya interface är designat just för surfplattor och liknande, men även för at vara likt och i viss mån kompatibelt med xbox 360/720 och de nya WP 7/8 mobilerna. Man kan (som alltid) ändra utseende, kräver inte mer kunskap än att mormor ska kunn... 07/11 Microsoft verkar ha glömt att man behöver stå cirka 3-4 meter ifrån Kinect för att den ska kunna läsa av dina rörelser... 06/11 Du.. det är Microsoft vi snackar om här. Dom kommer säkert göra det enbart "metro" som du kallar det.. bara för att dom kan, och för att jävlas med oss 06/11 Jag hoppas för er skull att ni inte tror det ska se ut så här. Metro-utseendet går att stänga av, vilket är självklart. Hur ni tänker fattar jag inte överhuvudtaget, då ni inte ens vet hur det ser ut. 06/11 Om detta är Hur Windows 8 så kommer jag definitivt stanna på Windows 7. 06/11 GIVET KÖP!! :D 06/11
Skicka en rättelse