För få spelare är anledningen till att två spelstudios stängs ner och onlineklossandet läggs på hyllan.

Det massiva onlineklossliret #Lego Universe stänger ner sina servrar 31 januari, 2012, låter #Lego Group meddela. Anledningen är att det är för få spelare som spelar, och i och med detta får de studios i Danmark och Colorado som skötte utvecklandet stänga ner. 115 jobb försvinner därmed. Du som betalar månadskostnad får efter 31 december lira gratis till och med 31 januari. Mer detaljer finner du på officiella forumet.

När vi testade liret för ett år sedan tyckte vi att det fanns för lite att göra och att det var för långtråkigt. Framförallt med tanke på månadskostnaden.

Sov gott, lille klosseprins.

Jag är inte så förvånad. Det var en fantastisk idé, men de borde nog ha gjort klart spelet innan de släppte det :). 07/11 Så är verligheten med MMO's. Ingen som är förvånad? 07/11 Hade dom gjort ett bättre jobb från början så... Jag köpte själv spelet men tröttnade på det efter några timmar, det var inte alls som jag föreställde mej. Dom kunde ha gjort det mycket bättre. 07/11 Lego Rock Raiders var fortfarande bäst, dom kanske borde lägga ner tiden på att göra en uppföljare? 07/11 Tråkigt för de 115 som förlorar sitt jobb :( 06/11 så synd. att bygga lego online med kompisar är ju så roligt. lirade blockland enormt mycket får nått år sedan och jag var helt fast i det. enda anledningen till att jag personligen inte började med lego universe var att jag ej vill bli lika fast i ett... 06/11 Haha, jag hade helt och hållet glömt bort det här spelet! Måste varit riktigt få spelare om man inte ens ser ett smack om spelet på internet efter recensionerna. Jag har sett mer om Dark age of Camelot och det hade typ 300 spelare senast jag kollade,... 06/11 Glömde bort det... Men MMO spel är inget för mig ändå. 06/11 Ojdå, ja tänk hur stort spel LEGO hade kunnat bli om de bara hade tänkt... vad gör man med LEGO?... *host* minecraft *host* 06/11 Kom ihåg hur taggad jag var när jag hörde om spelet, trodde äntligen det skulle komma nu ett LEGO spel som man har väldigt storfrihet att bygga och dona. Men ack nej vad fel jag hade. Spelet hade sin charm, men det var linärt, omständigt och långtråkigt... 06/11
Skicka en rättelse