Obekräftade uppgifter gör gällande att Blizzard sagt tack och hej till den viktigaste designern bakom deras mystiska nya spel Titan.

Obekräftade uppgifter gör gällande att huvuddesignern bakom #Blizzards nya spel #Titan ska ha fått gå. Senior designer John Staats är visserligen fortfarande listad hos Blizzard, men enligt onlinespelssajten Massively är den erfarne herrn med över 10 år under bältet (och massor av #World of Warcraft) alltså inte längre önskvärd.

Vad det kan få för följder för #Titan återstår att se.

Men eftersom John Staats ska ha varit "Chief creative" på titeln – som ryktas vara ett nytt onlinerollspel – verkar det onekligen som en viktig kugge lossnat och hamnat i bäcken. Blizzard har ännu inte kommenterat uppgifterna.

Det verkar bekräfta att John Staats har blivit uppsagd, men att andra rykten om massuppsägningar är falska. 09/11 http://massively.joystiq.com/2011/11/08/blizzard-john-staats-let-go-mass-layoffs-just-a-rumor/ Update, om nu nån moderator ser det är väl en annan sak 09/11 Beror ju på om man tycker det är intressant eller inte med spel som i princip ligger i en helt egen klass när det kommer till spelmekanik och kvalitet. ;) 09/11 Det är Mark Gibbons som står för designen på rustningarna, så det är isåfall han du vill ska få sparken. Dock så är han en av de bästa concept artisterna som Blizzard har. 09/11 Snälla FZ, tänk lite. Varför skulle de sparka sin Lead Designer i sitt nästa stora MMO? Jag vet att det är ett rykte men alla dessa rykten ni skriver om hela tiden börjar bli väldigt irriterande, anser jag. Haters gonna hate. 09/11 WoW har minskat spelarbasen från 11.4 till 10.3 miljoner spelare. Men Activision-Blizzard går med rekordvinst i alla fall. http://massively.joystiq.com/2011/11/08/activision-blizzard-loses-1-1-million-wow-players-triples-profi/ 09/11 Aftonbladet rubriker! Men fortfarande är det ändå skapligt tidigt i "spelet" och Kaplan sitter kvar som tur är! ;D 08/11 Ifall han har blivit uppsagd så måste det väl finnas några bra skäl till det... som gagnar Blizzard. Har han dock själv valt att gå så är det enklare o förstå. 08/11 Gör Blizzard ens något av intresse längre? Dom är väl det företag som minst vågar satsa på något nytt, men det är väl intressant för dom som vill ha en kopia av WoW. 08/11 JAAA!!! bästa nyheten på länge.. så jävla fuldesign blizzard har på sina vapen å rustningar i wow så ska vi glädjas över att folk med någon som helst inblandning sparkas. 08/11
Skicka en rättelse