Lägg ner vapnen alla Codlings och BF3-fanboys. Kriget är över.

Det är ingen överdrift att säga att det varit hätsk stämning i FZ:s kommentarsfält de senaste månaderna, i upptakten till de gigantiska #Call of Duty: Modern Warfare 3- och #Battlefield 3-släppen. Men när brittiska Eurogamer får en pratstund med CoD-utvecklarna #Infinity Ward i samband med MW3-premiären så tycks de göra allt för att minska på "flejmandet".

– Om båda spelen är framgångsrika så är det bättre för industrin som helhet. Det handlar inte bara om oss – vi vill att det ska gå bra för hela spelindustrin eftersom ju bättre spelbranschen går desto bättre går det för oss alla. Vi hejar på alla, säger Modern Warfare 3-producenten Mark Rubin.

– Helt ärligt, det är fansen man vill lyssna på. De är gamers, de kommer att spela båda spelen, båda två är fantastiska. [Vi har] mycket respekt för alla involverade på Dice-sidan och jag tror att de känner på samma sätt för oss. Vi är vänner med dem. Det är inte så som de utger det från Electronic Arts håll.

Vågar vi hoppas på att den här nyheten kan kommenteras utan att ett nytt "flejmwar" bryter ut?

Varsågod, här kommer en harmonisk sång att lyssna på så du får rätt känsla innan du skriver nåt.

Gameplaymässigt sett är båda lika overkliga. Att ens försöka mäta verklighetsgraden på nåt som är så oerhört overkligt är bara trams. Det jag är beredd att hålla med om är att grafikmässigt sett är BF3 mer fotorealistiskt, men där tar också likheter med... 11/11 Jag älskar BF och jag är stolt! "Im mutant and proud!" 11/11 "båda två är fantastiska." var väl lite o ta i... BF3 är smått fantastiskt, MW3 är föråldrad skräp som passar bättre som en DLC eller expansion till MW2. 10/11 Håller helt med om att BF3 känns mer som BC2. men dock använder spelen inte samma motor. Gillad oxå MW1 då det kändes nytt o fräscht, men precis av samma anledning som du sket jag i resten av serien och mitt "cod hat" byggdes upp. Det jag inte fattar... 09/11 Tror faktiskt imo att BF3 hade varit ett bättre spel om inte Cod fanns. känns som dem gått mer ått cod hållet för att få in fler spelare. och visst BF3 hade kanske inte alls blivit så stort som det lbev utan cod, men jag tror att jag som person hade gil... 09/11 ea upförde sig ju som dagis barn på koffein, vilket visar vägen för nerd ragande fanbois..en äkte jubel idiot var den där ea pr killen...får hopas att dice är håller näven i fickan och samlar mynten för en fri koppling från ea... 09/11 Sjukt tråkigt att se hur spelbranschen har utvecklats mot det sämre.... Varken BF3 eller MW3 var något särskilt nytt för mig. Är det nån mer än jag som har spelat BC2 och märkte att gameplayen är slående likt den i bf3 ? BF3 skulle bli PC unikt? va händ... 09/11 Aaaw, jag som precis gått över till MW3 för tillfället xD Nämen det här är goda nyheter, mw3 är fortfarande Cod mjölkning på högsta grad, men spelet innehåller mycket mer material än föregångarna. Känns helt klart värt att betala fullpris för det här... 09/11 Inget MP FPS har riktigt fångat mig sedan UT1. Så jag står väldigt utanför denna diskussion i allmänhet :) Sedan att det är lite överdrivna kommentarkrig mellan fans är ju inte något nytt. 09/11 Som brad pitt skulle sagt, " CORRECTO!" 09/11
Skicka en rättelse